Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
tmotm   2019. 08. 09.

legújabb vélemény

Aki meg akarja nézni az egy 2000-res évekbeli amerikai akciófilm buzisabb változatára számítson. A főgonosz végig olyan fejet vág, mintha most dobták volna ki egy EMO bandából, mert 15 éves lett és már túlkoros. Az akció jelenetek pedig annyira hitelesek, mint amikor az ember lemegy a paintball pályára és pár sör utána már azt hiszi, hogy ő ßarta a Navy Seals-t. Ha a francia hadsereg tényleg annyira felkészült, hogy a GPS-szel és legmodernebb jeladókkal ellátott katonáikat sem tudják úgy megtalálni, hogy a közelben lévő összes tálib épp falkába verődve üldözi őket, akkor ne csodálkozzanak, ha a németek 3. Bajor sörhasezrede is röhögve venné be Párizst 2 krigli sör és 1tál csülök között. A film nagy része arról szól, hogy a francia különleges erők, hogyan menekülnek az ellenség elől, de legalább már nem adják meg magukat az első ellenséges katona láttán, szóval az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

 
hsanya182   2015. 08. 18.

Egy jó kommandós film a sok közül, engem kicsit a Nap Könnyei-re emlékeztet, de kicsit gyengébb kivitelezésben. Összeségében nézhető, egy hatásos lövöldözős filmet kaptunk. Aki szereti a kommandós filmeket, szerintem egyszer megéri megnézni! :)

Diane Kruger
Diane Kruger
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.