82% 78 szavazat
Különleges Valentin nap

Különleges Valentin nap

The Lost Valentine
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
18
Szereplők (18)
7
Képek (7)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Mócii  

FILMINFÓ

Miután Amerika belép a II. világháborúba, és emiatt minden harcköteles katonát behívnak, Neil Thomas tengerészhadnagy könnyes búcsút vesz terhes feleségétől, Caroline-tól, és felszáll arra a vonatra, ami valószínűleg a végzetébe viszi. Mielőtt a fia megszülethetne, Neil gépét lelövik a Csendes-óceán felett, és a hadnagyot eltűntnek nyilvánítják. A hír hallatára Caroline teljesen összeomlik, és az elkövetkező 65 évben minden egyes évben kimegy a pályaudvarra, méghozzá azon a napon, amikor utoljára látták egymást Neillel, hogy megemlékezzen élete szerelméről. Idővel egy tévériporter (Jennifer Love Hewitt) tudomást szerez erről a megindító történetről, és elhatározza, hogy… Több

Rendező: Darnell Martin
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.01.30.
 
2020.06.28 Mayflower657

legújabb vélemény

Nagyon jó

Ezt a filmet többször is láttam, nagyon jól példázza a történelem szerepét az egyszerű ember életében. Érdemes megnézni.

0
 
2015.01.23 mamiéstöti2

Szívszorító, szomorú, baljós film egy őszinte szerelemről. Az ember lelki világát kikészíti, de aztán utat mutat a folytatásra. A karakterek jól kidolgozottak, de Jennifer Love Hewitt kicsit szürke benne, bár itt a történeten van a hangsúly. 5/5

0
 
2015.08.12 Rikudou6

Elég jól átjött a film. A látvány egyedi és igazán jó hatást gyakorolt rám és szerintem még elég sok másik nézőre is. Nagyon élvezhető volt a végéig, ajánlani tudom. Egyszerűen imádtam!

0
 
2015.06.30 Prücsök

Imádom a romantikus filmeket és ezt a filmet is. Szerintem nagyon jól sikerült, a történet kiváló, nagyon jó lett! A színészek is tetszettek, Jennifer Love Hewitt nagyon jó alakítást nyújt! Ajánlani tudom csak!

0
 
2015.06.26 Mócii

Többször nézhető film. Tele van érzelemmel! Nekem minden tetszett benne: kiváló rendezés, forgatókönyv és hihetetlenül jó színészek! Én újra és újra megnézem, ha tehetem!

0