Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Az élet önmagammal (2019)

Living with Yourself
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
44
Képek
1
Videók
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
Paul Rudd
 
Lonka   2020. 02. 28.

legújabb vélemény

Egész kellemes kis sorozat volt, izgalmas maga az ötlet, de egy évad elég volt belőle.

 
indingo   2019. 12. 24.

A vígjáték és a dráma elemeit keveri a sorozat. A története nekem Arnold Schwarzenegger A hatodik napon című filmjét juttatta az eszembe. Furcsa elgondolás, a masszázsszalonnak álcázott klónozó labor, amit néhány koreai működtet. Paul Rudd jól hozta a két karaktert, valóban két különböző embert láthatott a néző. Hamar beindult a történet, majd kicsit lelassult a munka körüli dolgokkal, de a szerelmi szál sokat dobott rajta, a vége pedig zseniális lett.


 
Szilonka   2020. 02. 04.

Az ötlet maga tetszett, újszerű volt. A történetben voltak hibák, de kedvelhetőek a karakterek és Paul Rudd is.

 
TomÁcs   2019. 12. 28.

A végére megjött a katarzis, de egy kicsit nekem lassan indult be. Az ötlet maga zseniális, de valahogy a megvalósításban voltak hibák.

 
petraszab   2020. 01. 05.

Paul Rudd nagyon megérdemelné érte a Golden Globot, de attól tartok valaki elviszi előle. Érdekes story volt, nem tudom terveznek e második évadot belőle de én vevő lennék rá.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.