Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
53

Laura Mars szemei (1978)

Eyes of Laura Mars
Filmadatlap
 
31
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
Videók

 
Filmbarbár   2019. 03. 26.
Kissé megkopott és fáradt thriller

A maga korában minden bizonnyal a jobbak közé tartozott ez a film, mára azonban már megkopott a fénye, hiába a rangos alkotógárda és a viszonylag érdekes alapötlet. A sztori némileg döcögősen indul, és véleményem szerint kicsit hosszú is a játékidő a némileg szegényes cselekményhez képest, viszonylag sok az "üresjárat", amikor pl. azt nézhetjük, hogyan fotózzák a lányokat, illetve a szerelmi szál is talán kissé elnyújtott, noha kétségtelen, hogy a befejezés tekintetében mindenféleképpen indokolt a két főszereplő közti romantikus kapcsolat részletes ábrázolása. Amit kicsit hiányoltam, az annak a kiaknázása, hogy Laura provokatív művészetének hatásait valamivel bővebben elemezzék. Ugyanis a ... több»

A film összbevétele 20 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az égő autók előtt pózoló modellek fényképezésének jelenetét négy nap alatt forgatták le a New York City-ben található Columbus Circle-n.

(Filmbarbár)
 

A film forgatása 56 napot vett igénybe.

(Filmbarbár)
 

A filmet sokan az olasz giallo amerikai példájának tartják.

(Filmbarbár)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.