Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Hajtóvadászat (2021)

Marco effekten
Filmadatlap
 
12
Szereplők
5
Vélemények
20
Képek
7
Videók

Galéria (20)

Videók (7)

 
indingo   2022. 02. 16.

legújabb vélemény

2

A korábbi Q-ügyosztályos filmeket nagyon szerettem. Izgalmasak voltak és meglepőek. A story sötét, néhol hátborzongató. A Hajtóvadászat története túl egyszerű a korábbiakhoz képest. Nem rossz film, csak túl felejthető.

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 11. 16.

1
A Vertigo Média újabb hulladéka

Annyira lapos az egész, hogy egy idő után azt sem tudjuk, hogy mi a téma, rohangálnak egy némaságot fogadott roma gyerek után, mint az őrült, nem derül ki a srác saját története. A film története sem derül ki, összevissza ugrál összefüggéstelenül a történet. A színészek unalmasak, műanyagok, szürkék, a szerepeket nagyon darabosan játsszák. Szerettek volna egy izgalmas filmet összehozni, de egy zagyva, unalmas film lett belőle. Nagyon sajnálom azt, aki moziba megy ezért, kíváncsi lennék, hányan álltak fel a vetítés alatt.

 
kexy24   2021. 11. 13.

1

Szanaszét adtam, megnézném még 3x, ha kicsit drágább lenne. :) Legjobb!

 
Lóri Ádámcsik   2021. 11. 17.

0
A dán Phil Collins nyomoz

A Q-ügyosztály ismét megnyitja kapuit. A film igazából végig lekötött, de a széria korábbi darabjai sokkal jobban sikerültek. Ennek köze lehet ahhoz, hogy az előző főszereplő páros esetében jobban működött a kémia. A korábbi részek fordulatosabbak és feszültebbek voltak, mint a mostani. Ennek ellenére 1x ajánlom megnézésre.

 
Labodix   2022. 01. 04.

0

Szerintem nem rossz film. A színészek nekem kifejezetten tetszettek (főleg a kisfiú), a képi világ gyönyörű szép az egész film alatt, a zene is nagyon megfogó. Egy probléma van, az viszont elég nagy, hiszen a rejtély elég lapos. Kb. a 10. percben egy... több»

A film 10 446 080 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 7 098 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Ez a film Martin Zandvliet rendező karrierjének első krimije.

(hp)
 

A film rendezői székét az a Martin Zandvliet foglalhatta el, akinek Aknák földjén című alkotása 2017-ben esélyes volt a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjára.

(hp)
 

A film legnagyobb részét Csehországban forgatták.

(hp)
 

A Hajtóvadász az ötödik olyan film, mely Jussi Adler-Olsen Q-ügyosztály regényciklusán alapszik. A korábbiak: Nyomtalanul, Fácángyilkosok, Palackposta, A 64-es betegnapló.

(hp)
 

A film Jussi Adler-Olsen népszerű krimi regénysorozatának (Q-ügyosztály) azonos című ötödik kötetének az adaptációja.

(hp)
 
Akciójelenetei ugyan korrektek, s a politikai szálat is próbálja vastagabbá tenni, vagyis odafigyeléssel tekergeti a nagy semmit, ám mindez rettentően kevés ahhoz, hogy indokolttá tegye ezt az álmosítóan lapos alibizést. több»