68% 33 szavazat
Páratlan bűntény

Páratlan bűntény

Un crimen argentino
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Rosario a 80-as években. Egy férfi eltűnése a katonai diktatúra idején. Két fiatalnak a bíróságról mindent meg kell tennie az ügy felderítéséért, miközben szembesülnie kell a rendőrség korrupciójával és különféle akadályokkal, amelyek az életüket… Több


Ország: Argentína
Premier: 2022.08.25.
 
2024.01.01 kaloz44

legújabb vélemény

Nekem tetszik ez a lepukkant, csóró argentin világ, és nagyon tetszett, hogy nem egy szétbarmolt lövöldözős, repkedős film, hanem egy igazi bűnügyi krimi. Jól meg vannak csinálva a jelenetek is, és nem volt baj a színészi teljesítményekkel sem.

0
 
2023.10.24 Bafam

Rangjelzés és rendfokozat...

Jó kis film, izgalmas bűnügyi krimi. Egy észrevételem van csak, a többi stimmt. Rios ragaszkodik ahhoz, hogy „alezredesnek” hívják, amikor a rangjelvény, amit visel, három nap, ami ezredest jelent az argentin rendfokozatok alapján. (A film címe egyébként magyarra fordítva Páratlan bűntény.)

0
 
2023.11.08 Fikatours_blogger

Csalódtam benne. A történet ugye adott, de a karaktereket és a párbeszédeket érdekessé lehetett volna faragni. A diktatúrából csak annyi jön át, hogy katonák dirigálnak még a bírónak is, ez szerintem kevés a korszak ábrázolására. Egyedül a környezet és a jelmez volt hiteles.

0
 
2023.10.27 DarkMoss

A film tempója elég visszafogott. Azt hittem az elején, hogy csak lassan indul be és építi a feszültséget - de végül csak simán unalmas lett. Sem akció, sem izgalom nem volt benne.

0