47% 57 szavazat
Mellbedobás

Mellbedobás

Mardi Gras: Spring Break
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A jól bevált Cool túra-receptet használva készítette el Phil Dornfeld rendező a Mardi Gras Spring Break című vígjátékot – magyarán kapunk egy rakás idétlen fazont (Bret Harrison, Nicholas D’Agosto és Josh Gad) akik a főiskolát befejezve életük nagy kalandjára indulnak. Utazást tesznek Mardi Gras-ba, ahol gyönyörűbbnél gyönyörűbb, kalandra kész lányok várják, hogy fellebbenthessék a pólójukat. A srácok bizarr kalandokba keverednek, egy botrányos szex-show részesévé válnak, betörnek egy pornósztár (Carmen Electra) hotelszobájába, véletlenül felrobbantanak egy szarbombát, hogy legvadabb fantáziájukat is valóra válthassák.

Rendező: Phil Dornfeld
Író: Josh Heald
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.09.23.
 
2024.02.24 Ари Шандор

legújabb vélemény

Ha unatkozol...

...akkor megnézed, de semmi több. Nem emlékszem korábbi hasonló filmre, mint az Amerikai pite. Az szerintem stílusteremtő volt... és jöttek a farvizén libegő folytatások meg egyéb tucatfilmek. Szerintem az egyetlen értékelhető poén a zárópoén volt... Szóval az első 79 perc átugorható.

0
 
2016.05.11 MMcFly2015

Tucatfilm. Az Amerikai pite óta kb. 1000 ilyen film van. A B kategória sem jellemzi azt amit láthattunk. A történetből többet ki lehetett volna hozni, így a másfél óra alatt is eléri, hogy unalomba fulladjon a film. Kb 2-3 beszóláson lehet röhögni, a... Több

0
 
2020.05.05 Di Canio

Szokásos sulis vígjáték, 3 srác elindul bulizni meg csajozni, aztán persze csomó vicces szituációba keverednek. Jó poénok vannak benne, érdemes megnézni ha szereted az ilyen stílusú filmet.

0
 
2015.10.05 Bimbi

Sablonos, számomra meglehetősen gyengére sikerült, gagyi vígjáték gyenge poénokkal és színészi alakítással. Unalmas és semmitmondó volt számomra. Nem ajánlom!

0