Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Mondhatsz bármit (1989)

Say Anything...
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
fazsuzso   2015. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Számomra kicsit hiteltelen volt a film, túl naív a szerelem amiről szól. A szereplők nem túl bonyolultak. Átlagos, közhelyes film. A befejezés viszont szép.


Galéria (19)

Videók (1)

A film összbevétele 20 781 385 dollár volt (imdb.com).

 

A leghíresebb jelenethez (amikor Lloyd egy magnón lejátszik egy számot Diane-nak) számos dal felmerült, mielőtt Peter Gabriel "In your eyes" című dalát kiválasztották volna. Többek között Billy Idol "To be a Lover"-ja vagy The Smithereens-től az "A girl like you".

(ArpiHajdu és Réci)
 

Eric Stoltz produkciós asszisztensként dolgozott a filmen. Stoltz és a rendező, Cameron Crowe jó barátságban voltak, így engedte a színésznek, hogy némi tapasztalatot szerezzen a kamera mögött is. Stoltz mostanra híres Tv rendező lett, olyan sorozatok kötődnek a nevéhez mint a Glee vagy a Doktor Addison.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben számos színész és zenész kapott cameo szerepet. Jeremy Piven a Karatekölyökből, Don "The Dragon" Wilson, Stone Gossard a Pearl Jam-ből, Bebe Neuwirth a Cheers-ből. Továbbá Joan Cusack is, aki a filmben is John Cusack nővérét alakítja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Diane Court szerepére felmerült Julia Roberts, Elisabeth Shue és Jennifer Connelly neve is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Lloyd Dobler szerepére olyan színészek kerültek szóba, mint Robert Downey Jr., Kirk Cameron, Christian Slater. Végül Cameron Crowe rendező John Cusack mellett döntött.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Kedvelem Cameron Crowe munkásságát. Nem, mintha mélyen beleástam volna magam a filmjeibe, de azért, amit láttam tőle, azok szórakoztattak. Főleg, mert a történet mellett még egy életérzést is erősen tudott közvetíteni számomra, a karakterein keresztül. Szóval, ha jobban odafigyelt rá az embert, többet kapott, mint a vásznon pergő száz perceket. több»