Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
NA

Esőemberke (2018)

Monsieur Je-Sais-Tout
Filmadatlap
 
29
Szereplők
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Esőemberke
 

Az autista kisfiút alakító Max Baissette de Malglaive keményen készült a kihívást jelentő szerepre. "François Prévôt-Leygonie és Stephan Archinard leszervezett a számomra egy találkozót egy fiatal Asperger-szindrómás nővel, ami három óráig tartott. Nagyon nagy hatással volt rám. A nő nem bírta elviselni sem a zajokat sem a fényt, ezért sötét napszemüveget és füldugót viselt. Elmondta, hogy a legkisebb változás a szokásait vagy az időbeosztását illetően is rendkívül felkavarja. A vallomása nagyon sokat segített Leo karakterének felépítésében" - mondta el a gyerekszínész.

(hp)
 

François Prévôt-Leygonie és Stephan Archinard számára komoly kihívást okozott, hogy egyszerre jelenítsék meg a vásznon a film két főszereplőjét, Arnaud Ducret-t és Max Baissette de Malglaive-t, mivel előbb 192 centiméter, utóbbi viszont csak 153 centiméter magas. A megfelelő hatás érdekében a párosnak számos filmes trükköt kellett alkalmaznia.

(hp)
 

Arnaud Ducret rendező elmondta, hogy a forgatás előtt többször is megnézte az Esőembert, hogy inspirálódjon a Tom Cruise és Dustin Hoffman közti viszonyból.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.