Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
1
Videók
My Fair Lady
 
dailyfilmsan   2019. 05. 25.

Egy kiemelkedő klasszikus a film. Szórakoztató és élvezhető. Pont annyira túloz amennyire kell és pont annyit énekelnek benne amennyit kell. Musicalként kítűnő a film. Szerkezeti gondjai vannak de nem annyira nagyok hogy idegesítő legyen és rontson a film élvezhetőségén. Az egész úgy jó ahogyan van szerintem egyszer mindenkinek látnia kell a filmet.

 
sabnock666   2019. 08. 27.

Hogy miért is voltak annak idején ennyien szerelmesek egy Audrey Hepburn nevű színésznőbe? Hát,tessék megnézni ezt a fantasztikus musicalt! Lenyűgöz,és magával ragad! Időtálló,klasszikus!


 
wooderman   2016. 05. 10.

Ez egy igazán egyszerű,réges régi film, amitől semmit nem szabad várni, és akkor nem is fogunk nagyot csalódni. Egyszerű szerelmi történet, hogy egy szegény tanulatlan lányból hogyan lesz úrihölgy.

 
Vviktor   2016. 09. 19.

Igazi klasszikus, időtálló film, amiben profik a szereplők. Hangulata magával ragadó és véleményem szerint ma is nézhető film. Profi a rendezés, szakmailag profi színészek.

 
zsani   2018. 02. 11.

Igazi klasszikus film. Nem szeretem amikor sokat énekelnek a filmekben, de ebben még az sem zavart, nagyon kellemes hangulatú film. Mindenkinek Kötelező lenne ez a film!

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
 
George Cukor tehetségét mutatja, hogy ez a több, mint 50 éves alkotás még mindig nem ment ki a divatból, ugyanolyan jól szórakozik rajta a néző, mint egykoron! több»

A film összbevétele 72 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film 12 jelölésből 8 Oscar díjat kapott, ezzel egyike a legtöbb Oscart szerzett filmeknek.

(phanzetomox)
 

A Warner Bros stúdió 60. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1964-ben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.