A lányom vett rá, hogy nézzük együtt. Neki való. Kicsit túl volt tolva néhány karakter, néha uncsi is volt, de arra jó, hogy minden másról elterelje a gondolataidat. A történet egy kamasz szerelmi háromszögről, testvéri rivalizálásról és egy új családba való beilleszkedésről szól.
Annyira akartam szeretni! Szeretem az ilyen nagy családi filmeket, de ez egyszerűen dögunalom! Főzés, mosogatás mellett nézve is szétuntam magam!
Negédes, csöpögős tini románc tragédiával a háttérben az újabb netflixes egykaptafa filmsorozata. Egy könnyed kikapcsolódásnak megfelel, de tekintsük annak, ami. Egy tini sorinak. Különben a nívóval kapcsolatos elvárásaink tönkrevágják a könnyed szór... Több
Sajnos számomra inkább unalmas, mint érdekes. Aki szereti a családi filmeket, amiben csak vacsoráznak, beszélgetnek, semmi extra nem történik, annak ez megfelelő.
A végére eléggé elkezdtem unni, amúgy a sroryja szerintem jó volt, de nem egy nagy durranás. Azért meg fogom nézni a második évadot, mert elégé nyitva maradt az egész, és nem szeretem nyitva hagyni a dolgokat.
Az alapsztori kicsit olyan, mint a szenvedélyek viharában. Nekem tetszik a kamasz szerelem, az életben amúgy is hiánycikk a valódi érzelem. Sajnos ezt a sorozatot nem főzőcskézés közbenre találták ki. Színészi játékot nézni kell. Várom a folytatást.