Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
3
Videók

Vélemények: Kettős életek (2018)

 
olgaasFug   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Engem ez a film totál beszippantott, tetszett, hogy remek hangulata van az egésznek, bár az már kevésbé, hogy olyan gyenge párbeszédek sikeredtek, érezhetően mindezzel maguk a színészek se tudtak nagyon mit kezdeni, de ettől függetlenül érdemes lehet megnézni.

 
EDUARD98   2019. 07. 29.

Binoche ismét egészen zseniális, nem csak, hogy remek ízléssel választ filmeket, de tényleg ezer arca van, és gyakorlatilag bármilyen szerepet el tud játszani. Érzelmes, intelligens romantikus vígjáték lett a Kettős életek, már most várom, mivel áll elő Assayas legközelebb!


 
WaldyxMan   2019. 07. 26.

Ahhoz képest hogy nekem ez a fajta francia humor nem igazán jön be, egész jól szórakoztam. Remekül kitalált karakterek és egész jól megírt sztori. Persze nem állítom, hogy ez lenne életem legjobb filmje, sokkalta inkább amolyan egyszernézősnek mondanám. Egy kicsit talál túlságosan is felejthető.

 
KATE   2019. 07. 25.

Olivier Assayas ismét egy kimondottan okos és érzelmes filmet írt és rendezett, ami mondjuk megköveteli a nézőtől a nyitottságot és egy kis türelmet, de meghálálja. A Kettős életeket már csak az erős alakításai miatt is érdemes megnézni, de ennél többet is tud. A legjobb szívvel merem ajánlani!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.