Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
olgaasFug   2019. 07. 31.

Engem ez a film totál beszippantott, tetszett, hogy remek hangulata van az egésznek, bár az már kevésbé, hogy olyan gyenge párbeszédek sikeredtek, érezhetően mindezzel maguk a színészek se tudtak nagyon mit kezdeni, de ettől függetlenül érdemes lehet megnézni.

 
EDUARD98   2019. 07. 29.

Binoche ismét egészen zseniális, nem csak, hogy remek ízléssel választ filmeket, de tényleg ezer arca van, és gyakorlatilag bármilyen szerepet el tud játszani. Érzelmes, intelligens romantikus vígjáték lett a Kettős életek, már most várom, mivel áll elő Assayas legközelebb!


 
WaldyxMan   2019. 07. 26.

Ahhoz képest hogy nekem ez a fajta francia humor nem igazán jön be, egész jól szórakoztam. Remekül kitalált karakterek és egész jól megírt sztori. Persze nem állítom, hogy ez lenne életem legjobb filmje, sokkalta inkább amolyan egyszernézősnek mondanám. Egy kicsit talál túlságosan is felejthető.

 
KATE   2019. 07. 25.

Olivier Assayas ismét egy kimondottan okos és érzelmes filmet írt és rendezett, ami mondjuk megköveteli a nézőtől a nyitottságot és egy kis türelmet, de meghálálja. A Kettős életeket már csak az erős alakításai miatt is érdemes megnézni, de ennél többet is tud. A legjobb szívvel merem ajánlani!

 
Összességében elmondható, hogy bár egy kifejezetten intelligens és érett francia romantikus komédiát kaptunk Assayas munkája által, csak sajnos mindez túlságosan szárazan, művien lett tálalva, mely még a legkitartóbb nézők gyomrát is képes megfeküdni egy idő után. több»
 
De a poén Assayason csattan: ha így értelmezzük, akkor ő maga az író, aki kérdéses színvonalú regényével pitizve kuncsorog a kiadónál, azaz a rendező, aki gyenge forgatókönyvét próbálja megfilmesíteni. Spoiler: mindkettőjüknek sikerül. több»

A film összbevétele 3 618 888 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 715 598 forintot termelt. A hazai mozik összesen 2 976 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Kettős életek a rendező, Olivier Assayas és Juliette Binoche harmadik közös filmje a Sils Maria felhői és a Nyári időszámítás után.

(hp)
 

Olivier Assayas még 2000-es évek közepén kezdett el dolgozni a forgatókönyvön.

(hp)
 

A rendező Super 16 mm-es filmre forgatta a produkciót.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.