50% 39 szavazat
Manta, Manta

Manta, Manta

Manta, Manta
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Milyen kocsi lehet az, amellyel Berti - egy német kisváros autószerelője - úgy hagy le minden négykerekűt, mintha állnának? Természetesen egy Opel Manta BGTE! És milyen kocsival akar versenyre kelni vele az öntelt városi úrifiú? Egy mutatós sport Mercedesszel. A büszke Berti csak azért is elfogadja a kihívást, hogy megmutassa, mire képes jó kezekben egy Opel Manta. A vesztesnek 5000 márkát kell fizetnie. Igaz, hogy a versenynapon egy szerelmi csalódás miatt holtrészeg srác már az ajtókilincset sem találja, de a lényeg, hogy győzedelmeskedik a szerelem, a száguldás és a dili.

Rendező: Wolfgang Büld
Forgatókönyvíró: Stefan Cantz
Ország: Németország
Premier (HU): 1992.04.17.
Tina Ruland
Tina Ruland
Til Schweiger
Tina Ruland
Til Schweiger
Stefan Gebelhoff
Til Schweiger
Tina Ruland
Til Schweiger
Tina Ruland
Michael Kessler
Tina Ruland
Tina Ruland
Til Schweiger
 
2018.07.03 Turon

legújabb vélemény

Hát, most már legalább tudom, hol pecsételődött meg Til Schweiger karrierje. :) Sajnálom, hogy így alakult, mert ő egész jól alakít a filmben, és sokkal többet érdemelt volna ettől a szakmától, minthogy B-kategóriás filmekben játsszon. De azokban is... Több

0
 
2016.04.13 KATE

Nekem eléggé erőltetett volt ez a sztori. Nem igazán értem, mit is akarhattak ezzel az alkotók, minden esetre az biztos, hogy többször nem nézem meg, mivel annyira kínos volt az egész.

0