A szervezet

The Union

2024.09.07 stomachh

Meg lehet nézni, de elég ostoba egy akciófilm. A moziban nem élt volna meg, pont Netflixre való. Kár a belefektetett idő.

2024.08.21 Kovács Viktória

ZS kategória

A férjem kedvéért néztük meg a filmet, mert amúgy már nem nézek amcsi filmeket. Most sem kellett volna. Egyazon kaptafára készül az összes akciófilmjük. Ebben ugyan nem volt szexjelenet, amivel pedig próbálják az összes filmet eladni, de ettől függetlenül semmi újat nem adott. Unalmas volt a pörgős, üldözéses jelenetek ellenére. Már az első 20 percben untam, és borítékolni lehetett az egész cselekményt. Nem érte meg a rá szánt időt.

2024.08.20 Tibor397141

Még M. W. se tudta megmenteni ezt a vígjátékot, csak miatta 3 csillag. :)

Akció-vígjáték

Kellemes, bár nem annyira ütős akció-vígjáték.

2024.08.19 Denilke Nézhetetlen

Kétszer futottam neki, de nem sikerült végig nézni... Öregedő, nevesebb színészek nevével próbáltak eladni egy kém-akció-vígjáték katyvaszt. Ami minden téren gyengének sikerült.

2024.08.17 puszpang

Régen kihagytam volna, de...

...amilyen a felhozatal, határozottan felüdít egy ilyen könnyű kis akció-vígjáték. Semmi hátsó propaganda, csak a szórakozás. Egyszerű sztori, bevált forgatókönyv. Mégis jobb egy ilyen filmet végignézni és egy-két alkalommal még mosolyogni is a gyenge poénokon, mint kiszenvedni olyan - filmekbe nem illő - fejtegetős jeleneteket, melyekre nem vevő az emberek 99%-a. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki csak el akar felejteni 2 órányi gondot, és lazítani egy nagyot.

2025.01.19 Maver17

Titkos ügynökség vol. 10000

Egy szórakoztató, könnyű akciófilm. Szokásos titkos ügynökös törtét! Lényegében egyik színész sem hoz semmi extrát! De mégis nézhető a film. Egy estére, hogy kikapcsolj, arra teljesen jó.

2024.09.15 Atis206

Az én véleményem a filmről, hogy egy arany középút. H. Berry miatt néztem meg, nem bántam meg. Két ilyen színésszel rossz filmet csinálni nem lehet!

2024.08.22 csJózsef

Ez számomra olyan egyszer nézhető. Gondoltam, ha Mark W., akkor nem lehet rossz. Azt sem mondom, hogy rossz, de azt sem, hogy olyan jó lenne, inkább olyan semmilyen.

2024.08.19 cseszi007

Uncsi

Már megint egy titkos szervezet, ami meg menti a világot. Nehéz bármi olyat találni, ami pozitív ezzel a filmmel kapcsolatban. Ami fontos volna, az összhang sincs meg a színészek között. Közepes film, közepes story, közepes színészek. Epic pillanat: Tanárnő haza küldi a főszereplőt. Végső csavar: 30% Folytatás: Nem, nem, nem.

2024.08.22 fiesta14

Tetszett

Tetszett, néhol humoros, váratlan fordulatokban gazdag, jó színészválasztásokkal. Ugyan vannak benne autós üldözésekkel kapcsolatos amatőr megoldások, de elhanyagolható.

2024.08.21 Maestro

Mark Wahlberg és Halle Berry is a kedvencem, de ez a film egy súlytalan, unalmas semmi. Egyszerűen nem köti le az embert. 2x kezdtem el, és még nem jutottam a végére, de már nem is fogok, pedig tényleg a két kedvencem. A két szereplő között kémia sem... Több

2024.08.16 Durran

Ez is egy olyan film, ami létezik. Nem sok vizet zavar, úgy nagyon semmiről sem szól, de remek, bugyuta kikapcsolódást biztosíthat egy felejtős délutánhoz.

2024.09.25 Bastyah

Középszerű

Sajnos a színész felhozatal viszi az egészet a hátán. A történet olyan, mint egy átlagos ilyen típusú filmé.