Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Nyírjuk ki Günthert! (2017)

Killing Gunther
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Hannah Simone
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Videók (3)

 
Timcsi   2019. 01. 28.

legújabb vélemény

0

Elég egyedi a film stílusa. Kicsit őrült, kicsit pikírt. Egy idő után kicsit fárasztó.

 
HercegPeter   2018. 12. 25.

0
Az ostoba filmek szerelmeseinek

Pihent agyúnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki értékelni tudja. Szerencsére én az vagyok, így mondhatom azt, hogy nem olyan rossz. Egy-két karakter szimpatikus (főleg Schwarzi), de a többiek (különösen a főszereplő) rém irritálóak. Az értékelhető poénok java része is Arnoldtól származik, ami sokat elmond a film nagy részéről, hiszen ő csak az utolsó 20 percben jelenik meg. A dokumentumfilmes hatással valószínűleg valami újdonságot akartak csempészni bele, de csak még bugyutábbá tette. Tehát nyilvánvalóan értem, hogy miért ne tetszik a legtöbb embernek. Viszont mint ahogy az elején írtam, félre kell tennünk az agyunkat ahhoz, hogy ezt értékelni lehessen. Persze még így sem lesz egy Pootie Tang vagy Kung Fury szint, de egyszeri megtekintésre azért alkalmas. Ugye azt sokan mások is leírták itt, hogy Schwarzenegger az egyedüli, aki ér valamit az egészben. Ezzel nagyjából én is egyet értek. Szerintem jól tette, hogy elvállalta. Nyilvánvalóan ő is tudta, hogy ezzel a szereppel nem fogja magasabb szintre emelni magát mégis elvállalta, pedig nem hiszem, hogy olyan sok pénzt kapott volna érte. Legalábbis a filmet nézve nem valószínű, hogy magas költségvetéssel dolgoztak. Akit még meg kell említeni, az Cobie Smulders, aki valószínűleg csak azért vállalta el a szerepet, hogy segítsen a férjének. Az egyáltalán nem meglepő, hogy a film bukás volt és hogy főleg negatív kritikát kapott. Nekem is inkább a hangulata jött be, mintsem a humora.

 
Berto49 Nézhetetlen  2018. 01. 10.

0

Szerintem "szerencsém" volt a 2017-ben bemutatott filmek legrosszabb, összegányolt, a humort leginkább nélkülöző darabját megnéznem. Rosszul tette a rendezője, hogy otthagyta a SNL stábját, mert azt nálunk - szerencsére - még egyetlen TV csatorna sem vette át. A "nézhetetlen" a legtalálóbb értékelés!

 
HE7EDIK   2017. 10. 25.

0

Szeretem az ilyen pihent agyú filmeket, bár nyilván sokak ingerküszöbét túlugorja. Nekem tetszett a fekete humor, Schwarzi meg egyenesen telitalálat volt. Bírom, ha egy világsztár bevállal ökörségeket is és mer görbe tükröt állítani magának és a fiatalabb generációknak... Féltem ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam.

 
alexxx   2017. 10. 14.

0

Nem tudom, láttam-e már valaha olyan vígjátékot, ami ennyire nem vicces. Nem értem, hogy miért vállalta el ezt bárki is, és egyáltalán miért kellett elkészíteni. Nem térek magamhoz.

 
BoBamburg   2018. 02. 26.

0

Sör meg rágcsa mellé egyszer oké, van benne egy két eltalált poén de annyi. Meg ahhoz képest, hogy mennyire be lett reklámozva Schwarzival, annak ellenére csak az utolsó negyed órára tűnik fel :D Bár tény, hogy jól hozza a karakterét. Ja, viszont a CGI jelenetek hihetetlen gyengék, igazi 10 forintos robbanás effektek :D

 
MMcFly2015   2018. 02. 28.

0

Először is: a legnagyobb szemétség ezt a filmet promózni Schwarzeneggerrel. Hiába ő a címszereplő, mindössze kb. 15 percet játszik a filmből. Aláírom, minden lezárás, minden fordulat neki köszönhető, sőt még a színvonalat is kicsit tudja fokozni, de ... több»

A film összbevétele 197 616 dollár volt (imdb.com).

 

Killam szerepel a népszerű Saturday Night Live-ban is.

(HE7EDIK)
 

Killam és Smulders a valóságban is egy pár.

(HE7EDIK)
 

A film hatalmas anyagi bukás lett.

(HE7EDIK)
 

A kritikusok és a közönség negatívan fogadta.

(HE7EDIK)
 

Schwarzenegger sok kritikát kapott a filmel kapcsolatban.

(HE7EDIK)
 
A Nyírjuk ki Günthert! közepes akciófilm egy zseniálisan lökött Schwarzenegger-rel, akinek most is jól áll a mókázás. Csak rajongóknak! 5,5/10 több»
 
Talán mindenki jobban járt volna, ha ez a film el sem készül. Schwarzenegger nem rombolta volna jobban a karrierjét, a stúdió megspórolt volna egy csomó pénzt, én pedig másfél órát az életemből. 30/100 több»
 
Azon lehet vitatkozni, hogy jó filmekben szerepel-e Arnold Schwarzenegger a visszatérése óta, de az biztos, hogy az egykori akciófilmes atyaúristen soha korábban nem választott olyan bátran szerepeket, mint az elmúlt néhány évben. 50/100 több»