Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
HercegPeter   2018. 12. 25.
Az ostoba filmek szerelmeseinek

Pihent agyúnak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki értékelni tudja. Szerencsére én az vagyok, így mondhatom azt, hogy nem olyan rossz. Egy-két karakter szimpatikus (főleg Schwarzi), de a többiek (különösen a főszereplő) rém irritálóak. Az értékelhető poénok java része is Arnoldtól származik, ami sokat elmond a film nagy részéről, hiszen ő csak az utolsó 20 percben jelenik meg. A dokumentumfilmes hatással valószínűleg valami újdonságot akartak csempészni bele, de csak még bugyutábbá tette. Tehát nyilvánvalóan értem, hogy miért ne tetszik a legtöbb embernek. Viszont mint ahogy az elején írtam, félre kell tennünk az agyunkat ahhoz, hogy ezt értékelni lehessen. Persze még így sem lesz egy Pootie Tang vagy Kung Fury szint, de egyszeri megtekintésre azért alkalmas. Ugye azt sokan mások is leírták itt, hogy Schwarzenegger az egyedüli, aki ér valamit az egészben. Ezzel nagyjából én is egyet értek. Szerintem jól tette, hogy elvállalta. Nyilvánvalóan ő is tudta, hogy ezzel a szereppel nem fogja magasabb szintre emelni magát mégis elvállalta, pedig nem hiszem, hogy olyan sok pénzt kapott volna érte. Legalábbis a filmet nézve nem valószínű, hogy magas költségvetéssel dolgoztak. Akit még meg kell említeni, az Cobie Smulders, aki valószínűleg csak azért vállalta el a szerepet, hogy segítsen a férjének. Az egyáltalán nem meglepő, hogy a film bukás volt és hogy főleg negatív kritikát kapott. Nekem is inkább a hangulata jött be, mintsem a humora.

 
Berto49 Nézhetetlen  2018. 01. 10.

Szerintem "szerencsém" volt a 2017-ben bemutatott filmek legrosszabb, összegányolt, a humort leginkább nélkülöző darabját megnéznem. Rosszul tette a rendezője, hogy otthagyta a SNL stábját, mert azt nálunk - szerencsére - még egyetlen TV csatorna sem vette át. A "nézhetetlen" a legtalálóbb értékelés!


 
HETEDIK   2017. 10. 25.

Szeretem az ilyen pihent agyú filmeket, bár nyilván sokak ingerküszöbét túlugorja. Nekem tetszett a fekete humor, Schwarzi meg egyenesen telitalálat volt. Bírom, ha egy világsztár bevállal ökörségeket is és mer görbe tükröt állítani magának és a fiatalabb generációknak... Féltem ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam.

 
alexxx   2017. 10. 14.

Nem tudom, láttam-e már valaha olyan vígjátékot, ami ennyire nem vicces. Nem értem, hogy miért vállalta el ezt bárki is, és egyáltalán miért kellett elkészíteni. Nem térek magamhoz.

 
MMcFly2015   2018. 02. 28.

Először is: a legnagyobb szemétség ezt a filmet promózni Schwarzeneggerrel. Hiába ő a címszereplő, mindössze kb. 15 percet játszik a filmből. Aláírom, minden lezárás, minden fordulat neki köszönhető, sőt még a színvonalat is kicsit tudja fokozni, de sajnos egy ilyen minőségű filmhez, kevés még az ő neve és karaktere is. Maga a film témája rém bugyuta, de a kivitelezés még silányabb ennél. A robbanások, és akció-jelenetek szörnyűek, kb reklámfilmekbe tudnám elképzelni. A bérgyilkos csapat erőlködése nem tudott humoros lenni, ekkora szerencsétlenkedést maximum egy Dumb and Dumberbe elfogadható. 1-2 kellemes mosolyt pár beszólás okozott, viszont teljesen megértem, ha valaki nem jut el a film lezárásához. Az utolsó percek húzták fel a szintet nézhető kategóriába, de aki kis kikapcsolódásra vágyik, könnyen talál jobbat is.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Hannah Simone
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
 
Talán mindenki jobban járt volna, ha ez a film el sem készül. Schwarzenegger nem rombolta volna jobban a karrierjét, a stúdió megspórolt volna egy csomó pénzt, én pedig másfél órát az életemből. 30/100 több»
 
Azon lehet vitatkozni, hogy jó filmekben szerepel-e Arnold Schwarzenegger a visszatérése óta, de az biztos, hogy az egykori akciófilmes atyaúristen soha korábban nem választott olyan bátran szerepeket, mint az elmúlt néhány évben. 50/100 több»
 
A Nyírjuk ki Günthert! közepes akciófilm egy zseniálisan lökött Schwarzenegger-rel, akinek most is jól áll a mókázás. Csak rajongóknak! 5,5/10 több»
 

Killam szerepel a népszerű Saturday Night Live-ban is.

(HETEDIK )
 

Killam és Smulders a valóságban is egy pár.

(HETEDIK )
 

A film hatalmas anyagi bukás lett.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.