Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
alexxx   2017. 10. 14.

Nem tudom, láttam-e már valaha olyan vígjátékot, ami ennyire nem vicces. Nem értem, hogy miért vállalta el ezt bárki is, és egyáltalán miért kellett elkészíteni. Nem térek magamhoz.

 
Hetedik   2017. 10. 25.

Szeretem az ilyen pihent agyú filmeket, bár nyilván sokak ingerküszöbét túlugorja. Nekem tetszett a fekete humor, Schwarzi meg egyenesen telitalálat volt. Bírom, ha egy világsztár bevállal ökörségeket is és mer görbe tükröt állítani magának és a fiatalabb generációknak... Féltem ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam.


 
Berto49 Nézhetetlen  2018. 01. 10.

Szerintem "szerencsém" volt a 2017-ben bemutatott filmek legrosszabb, összegányolt, a humort leginkább nélkülöző darabját megnéznem. Rosszul tette a rendezője, hogy otthagyta a SNL stábját, mert azt nálunk - szerencsére - még egyetlen TV csatorna sem vette át. A "nézhetetlen" a legtalálóbb értékelés!

 
MMcFly2015   2018. 02. 28.

Először is: a legnagyobb szemétség ezt a filmet promózni Schwarzeneggerrel. Hiába ő a címszereplő, mindössze kb. 15 percet játszik a filmből. Aláírom, minden lezárás, minden fordulat neki köszönhető, sőt még a színvonalat is kicsit tudja fokozni, de sajnos egy ilyen minőségű filmhez, kevés még az ő neve és karaktere is. Maga a film témája rém bugyuta, de a kivitelezés még silányabb ennél. A robbanások, és akció-jelenetek szörnyűek, kb reklámfilmekbe tudnám elképzelni. A bérgyilkos csapat erőlködése nem tudott humoros lenni, ekkora szerencsétlenkedést maximum egy Dumb and Dumberbe elfogadható. 1-2 kellemes mosolyt pár beszólás okozott, viszont teljesen megértem, ha valaki nem jut el a film lezárásához. Az utolsó percek húzták fel a szintet nézhető kategóriába, de aki kis kikapcsolódásra vágyik, könnyen talál jobbat is.

 
NFG   2018. 03. 26.

Borzalmasan rossz film lett! Habár az ötlet kreatív volt, hogy valóságshow szerűre tervezték! Mégis unalmas volt! És az sem tetszett, hogy nem lehetett azonosulni egyik féllel sem!

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Hannah Simone
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
 
Talán mindenki jobban járt volna, ha ez a film el sem készül. Schwarzenegger nem rombolta volna jobban a karrierjét, a stúdió megspórolt volna egy csomó pénzt, én pedig másfél órát az életemből. 30/100 több»
 
Azon lehet vitatkozni, hogy jó filmekben szerepel-e Arnold Schwarzenegger a visszatérése óta, de az biztos, hogy az egykori akciófilmes atyaúristen soha korábban nem választott olyan bátran szerepeket, mint az elmúlt néhány évben. 50/100 több»
 
A Nyírjuk ki Günthert! közepes akciófilm egy zseniálisan lökött Schwarzenegger-rel, akinek most is jól áll a mókázás. Csak rajongóknak! 5,5/10 több»
 

Killam szerepel a népszerű Saturday Night Live-ban is.

(Hetedik )
 

Killam és Smulders a valóságban is egy pár.

(Hetedik )
 

A film hatalmas anyagi bukás lett.

(Hetedik )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.