Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
23
Képek
1
Videók
Papás-mamás
 
TomÁcs   2019. 11. 20.

legújabb vélemény

Nagyon tetszett a film, nem is tudom hogy maradhatott eddig ki. Jó a két szereplő közti kémia. A története elég mai a babavállalás nehézségeivel.

 
indingo   2019. 10. 30.

A jobb romantikus filmek között van. Egy pár, aki babát szeretne és ezért képes mindent megtenni. Hugh Lauriet szokatlan volt ilyen szerepben látni és a szinkront is sokáig szokni kellett. Rowan Atkinsonra egy szót tudok csak mondani: zseniális.


 
JamesBont   2015. 04. 13.

Kétszer nevettem csak rajta igazán szívből, a többi rész eléggé untatott. Viszont hatalmas pozitívum az a pár jelenet Rowan Atkinsonnal, mintha valami más galaxisból lenne, hihetetlenül vicces.

 
VvV   2019. 10. 28.

Imádom ezt a filmet, már ezerszer láttam. Őszinte, szókimondó, bár néha elég nyers. Kellően vicces, de a drámai oldala jobban tetszett, illetve nem az a tipikus a befejezése.

 
Stiff   2017. 01. 31.

vicces, merész, csak nem igazán hihető a happyend. ha a realitás talaján marad, és abból hoz ki valamiféle keserű humorral egy tanulságot, sokkal ütősebb lehetett volna, és sokkal jobban illett volna Hugh Laurie-hez is. lehet, hogy tévedek, csak nekem mégis hiányzott picit a szarkazmus, a Dr. House után csak így tudom Lauriet elképzelni

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.