Rebel Ridge

Rebel Ridge

2024.10.26 zoltyah

Ilyen egy igazi akciófilm. Nincsenek benne béna, giccses poénok, mint amúgy jellemző az amcsi filmekre, és pont ezért hiteles.

2024.09.13 SzupiMester

Kitolnak a szépfiúval, Ő meg persze harcol az igazáért. Na puff neki, lerágott csont. Pedig ezt a filmet vártam.

2024.09.13 Attila Herke Nézhetetlen

Zéró

Igazi segh*lye ostoba film, csak pár IQ-val rendelkező embereknek. Végig giccs, zéró, semmi, a film minden mozzanata gyengén kivitelezett, ZS kategória. Azért néztem meg, mert ledöbbentem, hogy ilyen létezik.

2024.09.06 Zoltán400196

Új csepp a ZS kategória tengerében

Alapvetően szeretem a jó akció és bosszúfilmeket, de ez a „gyöngyszem” minden igyekezete ellenére se nem ez, se nem az, s igazából úgy semmi se. Történetmesélés, karakterépítés nulla. A filmnek nincs eleje és vége sem nagyon, a karakterek üres egymondatos papírmasék, miközben érdektelenek és lepkefing súlyúak, zéró szimpátia, zéró ellenszenv, zéró izgalom. A csavarnak szánt jelenet is inkább érthetetlen, minden előzményt nélkülöző. Ez a film a semmiből tart a semmibe, miközben önmaga is gyorsan azzá lesz, ami. Feledhető alsó polcos semmivé a filmkészítés süllyesztőjében.

2024.09.27 Bastyah

Pörgős

Lassan indul az elején, de aztán nem lehetett abbahagyni. Megértem, miért van benne a top 10-ben a Netflixen.

2024.09.06 lejov

Meglepően jó akciófilm, csak ajánlani tudom. A cselekmény keményen halad előre, jók a jelenetek, egyszerű, de nagyszerű.