Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Könyörtelen csapás (2008)

Kill Switch
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Steven Seagal
Steven Seagal
Steven Seagal
Steven Seagal
Isaac Hayes
Daniella Evangelista
Isaac Hayes
Karyn Michelle Baltzer

Videók (1)

 
erahurka   2022. 08. 24.

legújabb vélemény

0
Bizonyos szinten zseniális!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az akciófilmek The Room-ja, Wiseau géniuszát idéző párbeszédek (szinkronnal legalábbis), de főleg a bunyók vágása. Imádtam, hogy minden nagyobb mozzanatot legalább 3x mutatnak meg, de az elején van egy snitt, amit különböző szögekből szerintem legalább 10x megismételnek! Egyszerűen elképesztő! Hogy nem lett ez kultfilm a trash-ek közt? A végére próbálnak valami csavar szerűt összerakni, de semmi értelme, mert abszolút semmi következménye, még minket se ver át mert tudjuk (nem kitaláljuk hanem a film megmutatja!) az igazságot. A lezárás meg a szláv családdal és a nővel már csak cseresznye a tortán.

 
Pumpu   2015. 09. 05.

0

Volt egy időszak, amikor imádtam Seagal filmjeit, de hova tovább, annál gyengébbek. Ez például egy tipikus tucatfilm lanyha akciójelenetekkel, átlagon aluli történetvezetéssel. Nálam egyértelműen nem lett befutó.

 
Fabix11   2019. 06. 26.

0

Klasszikus Seagal akciófilm, de a megszokottnál is durvább gyilkossági jelenetek vannak benne. Különösen tetszett, hogy az ő "gyengébb" oldalát is láthattam, kapott párszor ő is a képébe amolyan igazi embereset.