Ehhez fogható filmet nem sokat láttam és ez most jó értelembe véve. Olyan hangulatot tudott teremteni amivel elérte nálam, hogy csak perceknek tűnjön az egész játékidő. Remek szórakozást tudott nekem nyújtani és ez nyerő volt.
Az első Jackie Chan film amit láttam. Egyből megtetszett ez a "hang alápofozós" műfaj, amolyan "kínai" Bud Spencer és Terence Hill volt nekem. Egy időben nagyon szerettem a filmjeit, főleg mikor már volt elég pénze saját filmet rendezni az öreg Jack-nek. :)
Szerintem Jacki Chan egyik nagy kultusz filmje . Nagygyon szeretme a korai alkotásait ahol még a kung fu teknikáját és a humorát is megmutatta. Jó kis története van és szerintem még a mai fiatalságnak is jó kis mozit tud nyúltani.
Az első Jackie Chan film amit valaha láttam. Ahhoz képest hogy a szokásos kung fu filmet vártam volna sok poén is megjelenik benne, ami az összes filmjét végig kíséri. Nekem kifejezetten tetszett ez a filmje is, ajánlott megnézni valamennyit tőle!
Vannak benne jó poénok, amikért érdemes megnézni a filmet az elejétől a végéig, de azért hozzá kell tenni kicsit nevetséges és gyerekes a film és a zenei aláfestés is, de a poénok tudják ellensúlyozni.
Valaki nagyon viccesen kommentálta, hogy Kínai Bud Spencer. :D Pedig nem. Jackie próbál azért valami komolyabb,hitelesebb harcot eladni mint az Amcsik ( olaszok). A film egyébként miatta jó, többször láttam már, újranézős.
Nagyon jó szerettem Jackie Chan filmeket és nézzétek meg bátran nem fogjátok megbánni vicces történet egy kun-fuz-ni tanuló FEI-HONGRóL.Ne sajnáljátok rá az idöt.
Nagyon jó film, a kedvenceim közé tartozik. Azok poénok, amik benne vannak megérnek egy misét.A szereplők lenyűgözően jól játsszák a szerepüket. Én mindenkinek ajánlom sok szeretettel.
Jackie Chan egyik legjobb filmje. Nagyon nagy karaktert alakított benne. Humoros, bármikor meg tudom nézni, nem is tudom már, hányszor láttam eddig :)
Nagyon szerettem Jackie Chan ezen filmjeit. Mindig jókat nevettem rajta. Humoros, izgalmas és nagyon leköti az ember figyelmét.