Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
70
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Rob Roy
 
Yosihiro   2019. 07. 06.

legújabb vélemény

Rob Roy

Egy remek kalandfilm ugyan hasonlít a rettenthetetlenhez, de más szerintem a film mondanivalója. Nagyon a büszkeség és az igazmondás a film lényege. A szerelem érzése is átjön a filmen bár ez némelyik filmkockán másként mutatkozik. A nöi föszereplö Jessica L. szerintem gyengén teljesít én másik szinésznöt alkalmaztam volna ez a szerep nem illett rá. Viszont L. Neeson szerintem jól teljesített. A kardos jelenetek meglepöen jól sikerültek. A filmben volt csavar igzából nem lehetett kiszámolni hogy a vége hogyan is végzödik. Összeségében a képi hatások és rendezés remek lett. A hangi effektek és zenei aláfestés is jó lett. A történet jól felépített és ugyan a föhös színészek jól teljesítenek a mellékszereplök viszont a közepestöl nem tudnak feljebb emelkedni. Remek kalandfilm a kor és az idöszakot jól mutatja be. A kosztümök és jelmezek terén is szerintem remekül sikerült a korhü megjelenítés. Csak ajánlani tudom mindenki számára ezt a látványos kalandfilmet. Igazából a filmnek talán egy folytatást is el tudtam volna képzelni ahol épp a Rettenthetetlen William V. együtt harcolnak de ez már csak fantázia marad..... Üdv Yosi

 
batukán   2015. 12. 26.

Ebben az időszakban játszották a Rettenthetetlent is. Én ahhoz viszonyítottam, de el kell ismerni, ha az a mérce, akkor nehéz megugrani. Ez egy jó kalandfilm, ami tökéletesen illik Liam Neeson karakteréhez.

Liam Neeson

A film összbevétele 31 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet teljes egészében Skóciában vették fel 28M $-ból.

(dulkap)
 

Jessica Lange, Miranda Richardson-t váltotta a filmben.

(dulkap)
 

Andrew Keir utolsó filmje, 1997-ben bekövetkezett halála előtt.

(dulkap)
 

Argyll hercegének a szerepét először Sean Connery-nek ajánlották fel.

(dulkap)
 

A végső kardozós összecsapás Rob és Archibald között a egyik legjobb kardozós jelentként vonult be a filmtörténelembe.

(rbernadett)
 

Tim Roth meg volt győződve róla, hogy Archibald Cunninghamet annyira fura alaknak tüntette fel, hogy biztos ki fogják rúgni érte. Meg is kérte az ügynökét, hogy nézzen valami másik szerep után. Azonban a rendező ahelyett,hogy kirúgta volna, arra kérte, hogy ha lehet, még furábbnak tüntesse fel a karaktert.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.