39% 48 szavazat
Robbanásveszély

Robbanásveszély

Sweepers
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Christian Erickson a háború sújtotta Angolában aknamezők felszámolásán dolgozik. Egy alkalommal tizenegy éves kisfia is elkíséri, aki egy váratlan támadás során aknára lép. Michelle Flynn, aki a vőlegényét vesztette el egy hasonló aknának köszönhetően, azért érkezik Angolába, hogy bizonyítékként mintadarabot szerezzen az egyik legmodernebb taposóaknából, és ezzel nyomára bukkanjon annak a szervezetnek, amely felelőssé tehető a kegyetlen fegyverek kereskedelméért. Michelle egy baleset során magára marad és egy különös férfi segítségét kéri az akció befejezéséhez.

Rendező: Keoni Waxman
Forgatókönyvíró: Kevin Bernhardt, Keoni Waxman
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1998.12.02.
Dolph Lundgren
 
2017.01.11 quentin

legújabb vélemény

Egyetlen magyarázatot tartok elképzelhetőnek az ehhez hasonló filmek elkészültéhez: olyan embereket céloznak meg velük, akik, miután hazaestek munkából, nem vágynak másra, minthogy a tévé képernyője mellett végre kiereszthessék a gőzt, mindegy, mi me... Több

0
 
2016.05.25 Hitman

Aknamezőre való... Az egyik legpocsékabb akciófilm, amit valaha láttam. Logikátlan, kínosan rossz. Szerencsére nem sok filmet láttam Dolph Lundgrennel a főszerepben, de ezek után messziről kerülni fogok mindent, ahol felbukkan a neve.

0