203-as szoba (2022)

Room 203

Viktoria Vinyarska
Viktoria Vinyarska
Francesca Xuereb

Sabnock Sanatory Nézhetetlen  2023. 05. 20.

Ez meg mi a rézfánfütyülős betyárbarack???

Teljesen megdöbbentőnek tartom a tényt, hogy a 203-as szoba című filmre egy 2022 legjobb horrorfilmjeit ajánló listán találtam rá. Bár igaz, hogy a lista első helyein valóban jó filmek szerepeltek, mint például a Hellbender vagy az X , önmagában az ... teljes kritika»

kukori777   2022. 04. 11.

Az, hogy egy film, amely 1 óra 44 perces játékidőalatt 4 óranak tűnik, önmagában is bravúr. Ennyi karakterfejlődés és mégsem érzünk semmit a két főszereplő lány iránt. Rosszul játszott, rosszul megírt, unalmasabb filmet nem is tudok elképzelni. Érdemes elkerülni.

polgy   2023. 01. 20.

"Szoba" sem jöhet hogy mégegyszer megnézzem

A film felénél elkezdtem dolgozni a laptomon, így csak kb. 50 percet vesztegettem el az életemből.

fester   2022. 04. 22.

20 perccel hosszabb, mint kellene, de összességében átlagos film. Jó, ha nincs jobb dolgod az estéddel. Határozottan nem a legrosszabb horror, az biztos.

Zoli   2022. 05. 03.

Ebben a filmben tényleg nincs semmi ijesztő, és ami van, azt szó szerint nem látod, hogy mi történik, mert túl sötét. Ez a film 80%-ban gyenge fényviszonyok között készült. Az emberek a film nagy részében sötétben sétálnak.

Megdöbbentőnek tartom a tényt, hogy a 203-as szobára egy, 2022 legjobb horrorfilmjeit ajánló listán bukkantam rá. Bár igaz, hogy a lista első helyein valóban jó filmek szerepeltek, mint például a Hellbender vagy az X is, önmagában a tény, hogy bejutott az első 50-be, elkeserítő. A 203-as szobánál rosszabb filmet még nem láttam idén.

A 203-as szoba cselekménye két barátnőt követ, akik együtt költöznek be a nevezett lakásba (mert egyébként ez egy lakás, nem pedig egy szoba). Hamarosan felfedeznek több furcsaságot is az ingatlannal kapcsolatban, ami arra sarkallja őket, hogy elmélyedjenek az épület, és korábbi lakóinak történetében. Így jut a tudomásukra, hogy a 203-as lakáshoz megannyi öngyilkosság fűződik, és a lányok is egyre furcsábban kezdenek viselkedni… több»