Sejtcserés támadás

Sejtcserés támadás

The Switch

A Sejtcserés támadás (2010) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján könnyed, szerethető romantikus vígjáték, amelyet többen péntek esti kikapcsolódásként és újranézhető történetként emelnek ki. Josh Gordon és Will Speck filmjének középpontjában Jennifer Aniston és Jason Bateman áll, mellettük Jeff Goldblum és Juliette Lewis is feltűnik. A film a MAFAB.hu közösségétől 33 értékelés alapján 69%-os tetszésindexet kapott, ami többnyire pozitív eredménynek számít. Kassie gyerekvállalási terve után hét évvel Wally egy olyan kisfiúval találkozik, aki feltűnően sok mindenben emlékeztet rá. A nézők a két főszereplő összhangját, a barátságból kibontakozó romantikus szálat és a gyerek figurájára épülő humort dicsérik, bár egyesek szerint a kiszámítható történet nem aknázza ki teljesen a vígjátéki lehetőségeit. A filmet jelenleg az RTL+ streameli.

Hirdetés

Kassie úgy gondolja, megérkezett az idő a gyerekvállalásra, ám mivel nincsen párkapcsolata, egy spermadonor segítségét szeretné igénybe venni. Legjobb barátja, Wally szerint ez nem a legjobb ötlet, de Kassie már meg is találta a megfelelő "önkéntest". A babaterv végül megvalósul, és hét évvel… Több

Premier (HU): 2010.10.21. | RTL+ (2022.11.17.)

2024.11.12 Bogi

Egyik kedvenc filmem. Szerintem jó a story, vannak benne vicces jelenetek. Mindig újranézem, mert könnyed és szerethető kis történet. Egy péntek estén tökéletes kikapcsolódás. Jason Bateman és Jennifer Aniston nagyon jól játszanak, szuperül hozzák a karakterüket, mint mindig!

2017.05.02 indingo

Egész kellemes volt a film, a poén, hogy a kis srác tényleg hasonlított Batemanra. Helyes volt a film, sokat nevettünk rajta.

2017.05.31 Szilonka

Sokkal humorosabb filmre számítottam, de ez nem jelenti azt, hogy nem tetszett. Erős közepes sztori, jó szereposztás.

2022.09.25 Fikatours_blogger

Az, hogy egy kiszámítható végkimenetelű romantikus filmhez ültem le, első pillanattól kezdve világos volt, mégis jól szórakoztam.

A film összbevétele 49,9 millió dollár volt.Szerző: LionelMessi10