Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
27
Képek
1
Videók
 
Johnie   2019. 02. 10.

legújabb vélemény

Nekem a történet is tetszik, de Madonna alakítása is! ;-)

 
Berto49   2017. 07. 02.

Eléggé félresikerült mozi, kiagyalt valószerűtlen történet, rossz szereplők, az élen Madonna. Nem csoda, hogy a film 4, vagy 5 Arany Málna jelölés kapott, Madonna pedig meg is kapta a díjat! Egy homokos férfi „kisiklása” gyereket eredményez (később kiderül, hogy nem is ő az apa!) a világ legjobb apja lesz, de a gyerek anyja beleszeret az „igazi”-ba. Dióhéjban ennyi a történet, a rendezőnek láttam már sokkal jobb filmjét is; Schlesinger: Éjféli cowboy, Maraton életre-halálra.


 
FunBoi   2016. 11. 16.

A történet szerintem tökre aktuális és Madonna sem olyan rossz a szerepében, mint azt gondoltam volna. Maga a film kissé lapos és egysíkú.

 
petera050   2015. 09. 09.

Van, aki maradhatna annál az egy dolognál, amiben tehetséges és sikeres, így Madonna is a mikrofonnál. Nem is értem miért vele készült el ez a film. Egyszer meg lehet nézni, de engem nem ültetett le végig a képernyő elé.

Madonna

A film összbevétele 24 362 772 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.