42% 57 szavazat
Hét perc

Hét perc

7 Minutes
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
33
Képek (33)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A 'Seven Minutes' három barát, Sam, Mike és Owen története, akik kényszerítő körülmények miatt egy pimasz rablást hajtanak végre. A terv egyszerű: hét perc alatt lerendezni az egész ügyet! Csakhogy a rablás nem úgy alakul, ahogy azt gondolták, és hamarosan… Több


Rendező: Jay Martin
Író: Jay Martin
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2014.10.26.

KULCSSZAVAK

 
2017.05.04 jozsagabri

legújabb vélemény

A váratlan események és a szálak összefonódása hozzák a film igazi sikerét. A több szálon futó történet nagy odafigyelést igényel, nem könnyű film, de érdemes megnézni.

0
 
2016.04.21 Toncsi

Kategóriájában már láttam jobb filmet is, mint ez, de egyébként nem mondanám, hogy ez egy amatőr vagy egy elkapkodott, esetleg félre sikerült rendezés. Ez egy film arról, amikor semmi sem sikerül úgy, ahogy azt eltervezted, sőt, ráadás nehézségeket is kapsz, hogy ebből hozd ki a maximumot. És ezt a film remekül be is mutatja.

0
 
2016.11.27 Sztyúi

Azt gondoltam, hogy majd jó nagyot fogok nézni a film végére amiatt, mert mennyire lekicsinylően nyilatkoztam róla az elején. De nem így történt, mert a film végére is csak bámultam: ez a vége? Ennyi volt? Most komolyan? Se füle, se farka, se íze se bűze.

0