Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Sicko
 
HETEDIK   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

Moore féligazságai

Az amerikai egészségügy egy katasztrófa, ezt eddig is tudtuk. És akkor mi van? Miért, a miénk nem az? Nálunk nem hal meg 20-30 ezer ember évente, mert késve, vagy egyáltalán nem kap ellátást munkaerőhiány miatt? Pedig nálunk van elvileg társadalombiztosítás, nem igaz? Semmit nem jelent. Ha az ember azt akarja, hogy normálisan ellássák, hát fizet érte. És vajon még hány ilyen ország van nem csak az EU-ban, de szerte a világon? Moore hajlamos a ferdítésekre saját igaza alátámasztásához, amiből persze jól megél. A kóla, puska, sültkrumpliban azonban nem volt annyi belőle, mint itt. Úgy állítja be Amerikát, hogy még Kubában is fényévekkel jobb az egészségügyi ellátás... Most komolyan, van olyan ... több»

 
GedyPapa   2017. 04. 07.

Kiváló film, amely zseniálisan mutatja be a fájdalmas igazságot az amerikai egészségügyről. Michael Moore hozta a szintet és érdekesen összeállította a dokumentumfilmet.


 
Dodi   2015. 06. 10.

Tegnap láttam és hihetetlenül nagyszerű és bátor film. Egyszerre szórakoztató és végtelenül szomorú. Megdöbbentő hová jutott az amerikai egészségügy néhány évtized alatt a többiztosítós rendszer miatt. A film világosan és tényszerűen tárja fel miként alakult ki egy piaci alapokon működő ellátórendszer, amely nélkülöz mindenfajta szolidaritást és amely az emberi szervezetet és annak betegségét csupán árucikknek tekinti.

 
low2row   2018. 09. 25.

Évekkel ezelőtt láttam, de megmaradt bennem. Meg kell nézni, mosu is aktuális. Az amerika egészségügyet állítja szembe a kanadai, brit, francia és KUBAI!-val. Elgondolkodtató.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.