Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Sicko
 
GedyPapa   2017. 04. 07.

Kiváló film, amely zseniálisan mutatja be a fájdalmas igazságot az amerikai egészségügyről. Michael Moore hozta a szintet és érdekesen összeállította a dokumentumfilmet.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Tegnap láttam és hihetetlenül nagyszerű és bátor film. Egyszerre szórakoztató és végtelenül szomorú. Megdöbbentő hová jutott az amerikai egészségügy néhány évtized alatt a többiztosítós rendszer miatt. A film világosan és tényszerűen tárja fel miként alakult ki egy piaci alapokon működő ellátórendszer, amely nélkülöz mindenfajta szolidaritást és amely az emberi szervezetet és annak betegségét csupán árucikknek tekinti.


 
low2row   2018. 09. 25.

Évekkel ezelőtt láttam, de megmaradt bennem. Meg kell nézni, mosu is aktuális. Az amerika egészségügyet állítja szembe a kanadai, brit, francia és KUBAI!-val. Elgondolkodtató.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.