Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Sicko
 
HETEDIK   2019. 07. 27.

legújabb vélemény

Moore féligazságai

Az amerikai egészségügy egy katasztrófa, ezt eddig is tudtuk. És akkor mi van? Miért, a miénk nem az? Nálunk nem hal meg 20-30 ezer ember évente, mert késve, vagy egyáltalán nem kap ellátást munkaerőhiány miatt? Pedig nálunk van elvileg társadalombiz... teljes kritika»

 
GedyPapa   2017. 04. 07.

Kiváló film, amely zseniálisan mutatja be a fájdalmas igazságot az amerikai egészségügyről. Michael Moore hozta a szintet és érdekesen összeállította a dokumentumfilmet.


 
Dodi   2015. 06. 10.

Tegnap láttam és hihetetlenül nagyszerű és bátor film. Egyszerre szórakoztató és végtelenül szomorú. Megdöbbentő hová jutott az amerikai egészségügy néhány évtized alatt a többiztosítós rendszer miatt. A film világosan és tényszerűen tárja fel miként... több»

 
low2row   2018. 09. 25.

Évekkel ezelőtt láttam, de megmaradt bennem. Meg kell nézni, mosu is aktuális. Az amerika egészségügyet állítja szembe a kanadai, brit, francia és KUBAI!-val. Elgondolkodtató.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.