Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Mikulás karácsonyra (2016)

Snekker Andersen og Julenissen
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
Dorkateo   2021. 12. 28.

legújabb vélemény

0

Egyszer meg lehet nézni, kétségtelenül vannak benne kedves jelenetek. Valahogy mégsem tudott megfogni, különösen a zsémbeskedés volt túl sok.

 
szoljhozzam   2021. 12. 21.

1

Telekom videótárban lehetett ingyen megnézni. Értem, hogy miért. Unalmas történet, elcsépelt párbeszédek, nulla színészi alakítás.

 
KingPin   2017. 12. 03.

0

A reszkessetek betörők és a Télapu helyett egy igencsak jó alternatíva lehet karácsonyra. :) Szerintem nagyon hangulatos, kedves történet, ami nagyon meg tudja alapozni a karácsonyi hangulatot egyúttal. Talán egy kicsit borongós, de ettől eltekintve remek film.

 
Gino   2018. 12. 02.

0

Mivel ez nem az a fajta karácsonyi film, amit majd minden évben elismételnek majd a tévében, érdemes megnézni esetleg máshol, szerintem csodaszép film, minden a helyén van benne, sok hozzáfűznivalóm nincs, látni kell egyszerűen!

 
Jó tudni, hogy a Mikulásnak is van zsörtölődő családja, és hogy a gyerekei még sosem láttak asztalost. Ennél nagyobb felismeréssel viszont nem szolgál a norvég családi film, a Mikulás karácsonyra. De legalább bő egy óráig tart csupán. PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»