Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 04. 22.

Egy szélsőséges film, ha az iskolás lányok életét nézzük. Minden klisét belesűrítettek, és egy szélsőséges környezetbe helyezve megkaptuk ezt. Nem is lett olyan rossz, de annyira jó sem. Az a mélyen középkategóriás film, amit megnézünk, és nem tudunk róla se jót, se rosszat mondani.

 
Norbi   2018. 07. 25.

Nagy kellemes kikapcsolódást nyújtott. Fenomenális szerepek , jól eljátszva. A poénok jók, a történet humoros( bár nem valami művészi munka). Úgy, ahogy van jó.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Eléggé gagyika és hiteltelen tinifilm. Mondjuk a csajszi átalakítása, szexivé varázsolása tetszett, de a film értékrendje és mondanivalója nem. A zenéi viszont pörgősek és fülbemászóak.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Szórakoztató, vicces, humoros, kikapcsolódásnak, ahogy szoktam mondani "agymosásnak" tökéletes. A rendkívül sablonos mivolta ellenére van egy bája, ami magával ragad és többször nézőssé teszi ezt a rendkívül egyszerű filmet, ami sokszor csavaros, fordulatos, vagy csak próbál annak látszani, de mégis szórakoztató. Az plusz, hogy brit filmről van szó, így privát iskola révén a vidéki és későbbi jelenetekben a fővárosi helyszínek látványa némileg hozzáad egy kicsit a film összehatásához A nagy nevek mellett a "címszereplők", a lányok is megmosolyogtatnak minket, sokszor pont az ő kárukra, de ez már csak így van, a felnőttekkel ott szúrnak ki ahol csak lehet.

 
sinkotiborne   2015. 01. 31.

Tipikus angol humor, akinek ez bejön, nagyon bírni fogja, kikapcsolódásnak jó volt :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.