74% 102 szavazat
St. Trinian's - Nem apácazárda

St. Trinian's - Nem apácazárda

St. Trinian's
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
22
Szereplők (22)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Camilla Fritton igazgatónő (Rupert Everett) lányiskolája egy Rambo-kiképző bázis, gyengék számára a túlélés esélye csekély. Most azonban anyagi okok miatt be akarják zárni, ráadásul Thwaites (Colin Firth), az iskolaügyi miniszter is rájuk száll. Ám a suli lányai együtt jobbak, mint a Szupercsapat, hozzájuk képest az X-Men tagjai is csak jelmezes pancserok. Hamar megszületik a terv: ki kell rabolni a Nemzeti Múzeumot, méghozzá csinosan.

Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2008.07.10.
Több
 
2019.07.27 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Eléggé gagyika és hiteltelen tinifilm. Mondjuk a csajszi átalakítása, szexivé varázsolása tetszett, de a film értékrendje és mondanivalója nem. A zenéi viszont pörgősek és fülbemászóak.

0
 
2018.07.25 Norbi

Nagy kellemes kikapcsolódást nyújtott. Fenomenális szerepek , jól eljátszva. A poénok jók, a történet humoros( bár nem valami művészi munka). Úgy, ahogy van jó.

1
 
2019.04.22 dailyfilmsan

Egy szélsőséges film, ha az iskolás lányok életét nézzük. Minden klisét belesűrítettek, és egy szélsőséges környezetbe helyezve megkaptuk ezt. Nem is lett olyan rossz, de annyira jó sem. Az a mélyen középkategóriás film, amit megnézünk, és nem tudunk róla se jót, se rosszat mondani.

0
 
2016.09.11 Curacao86

Szórakoztató, vicces, humoros, kikapcsolódásnak, ahogy szoktam mondani "agymosásnak" tökéletes. A rendkívül sablonos mivolta ellenére van egy bája, ami magával ragad és többször nézőssé teszi ezt a rendkívül egyszerű filmet, ami sokszor csavaros, for... Több

0
 
2015.01.31 sinkotiborne

Tipikus angol humor, akinek ez bejön, nagyon bírni fogja, kikapcsolódásnak jó volt :)

0

A film összbevétele 29 830 239 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film vége felé a lányok a Londoni Nemzeti Galériába tett „osztálykirándulás” során érkezéskor az épülettel szemben futnak, majd a belső térben egy négyzet alakú, lépcsős csarnokban szaladnak fel a lépcsőn. Ez a csarnok valójában a kijárathoz (és a múzeum más részeihez is) vezet, ami az épület oldalánál található (nem a bejárat).Szerző: Curacao86

#2