Styx

Styx

2025.07.04 Sandor

Taszítanak...

...az olyan filmek, amelyekben sok a vér. Mégis ezt muszáj volt végignéznem, igaz, ez csak több megszakítással sikerült. Azonban ebben a sorozatban a vér csak kellék. Fontosabbról szól, az emberről.

2024.05.02 Horizon

A Styx egy sötét, de elgondolkodtató sorozat az emberi természet árnyoldaláról. Nem könnyű nézni, de megéri. Egy próbát bőven megér, aztán ha nem jön be, nem kötelező.

2025.05.12 Mirci

Izgalmas, talányos, helyenként kifejezetten horrorisztikus, nekem tetszett a történet. Kifejezetten szeretem az ilyen jellegű produkciókat és a Styx nem okozott csalódást.

2025.05.09 ofszet

Nem tudom, mi volt ez. Egy halott zsaru, aki nyomoz, miközben lassan zombivá válik? Túl sok volt nekem.

2024.07.14 julisX

Az első rész után azt hittem, ez csak egy újabb zombis cucc, de aztán beindult a sztori. A karakterek mélyek, a hangulat sötét és nyomasztó – pont, ahogy szeretem. :)

2025.01.08 valaja

Ez a sorozat olyan, mintha a The Walking Dead és egy skandináv krimi szerelemgyereke lenne. A főhős halott, de mégis nyomoz? Elég bizarr, de valahogy működik.

2024.02.06 Jackob

Nem egy tipikus zombis sorozat, inkább egy filozófiai thriller, hasonlót sem tudnék modani, úgyhogy a hibái ellenére jár a 4 csillag.

2024.11.13 flash88

A sorozat lassan indul, de ha türelmes vagy, megéri. A történet mélyebb, mint elsőre tűnik, és elgondolkodtat az élet és halál közti határokról. Kösz mafab a tippet, érdemes volt belevágni.

2024.11.07 migoras

Imádtam a belga tengerparti város hangulatát, a sötét tónusokat és a misztikumot. A főszereplő küzdelme önmagával és a múltjával kimondottan erős lett.

2024.04.14 lacc

Ez a sorozat megmutatja, hogy még a halál után is lehet második esélyt kapni. A főhős útja inspiráló és tragikus egyszerre. Érdekes sori ez, eléggé kitűnik a mai átlagból, ami üdítő.