Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
68
Szereplők
14
Vélemények
12
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

Igazi drámázós inkább tinisorozatnak titulálnám, de a főszereplő csajszi szimpatikus volt eleinte és ez miatt is néztem meg belőle sok részt. Jó kis szerelmi kavarás az egész. Kicsit a Született feleségekre emlékeztetett stílusban.

 
indingo   2017. 04. 17.

Egy helyes, rövid kis sorozat volt. Apukát nagyon bírtam, persze azért erős, hogy találunk a lány szobájába egy kotont akkor gyorsan el kell költözni. Tetszett, hogy a nem normális szomszéd fiúval jött össze.


 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Nagyon szimpatikus volt a főszereplő lány, nagyon természetese játszott. Történetben az apa-lánya kapcsolat nem túl új, de örök igazságaira mutattak rá a készítők.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Én az iskolában játszódó jeleneteket jobban szerettem, mint a szerelmi szálakat. A lánynak meg az apukának is volt egy pár, de a végén mindenki azzal jött össze akivel a legelején.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Egy könnyed, pörgős tini sorozat. Sokféle karaktert sorakoztat fel, így biztos mindenki talál magának legalább egy szimpatikus emberkét.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.