Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
68
Szereplők
12
Vélemények
12
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 17.

Egy helyes, rövid kis sorozat volt. Apukát nagyon bírtam, persze azért erős, hogy találunk a lány szobájába egy kotont akkor gyorsan el kell költözni. Tetszett, hogy a nem normális szomszéd fiúval jött össze.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Én az iskolában játszódó jeleneteket jobban szerettem, mint a szerelmi szálakat. A lánynak meg az apukának is volt egy pár, de a végén mindenki azzal jött össze akivel a legelején.


 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Nagyon szimpatikus volt a főszereplő lány, nagyon természetese játszott. Történetben az apa-lánya kapcsolat nem túl új, de örök igazságaira mutattak rá a készítők.

 
Lonka   2017. 07. 27.

Egy könnyed, pörgős tini sorozat. Sokféle karaktert sorakoztat fel, így biztos mindenki talál magának legalább egy szimpatikus emberkét.

 
Greeta   2017. 12. 12.

Elég kompakt kis sorozat, szerintem sok minden is történt benne. Érdekes dolog a szülőktől való elszakadás, ami több lépcsőben következik be. Először csak titkaink lesznek, aztán jön az elköltözés....


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.