Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
6
Videók
 
dosty   2018. 07. 18.

Helyenként unalmas a sztori, de ettől függetlenül egyszer simán meg lehet nézni. Én legalábbis nem követeltem vissza a jegy árát, még akkor sem, ha a poénok nem egyszer eléggé laposak, vagy csak egyszerűen klisések, számtalanszor eljátszottak. Az alapsztori szerintem egészen érdekes, igaz, hogy nem nagyon tudtam azonosulni a karakterekkel, de így legalább nem is agyaltam túl az egészet.

 
flash88   2018. 07. 13.

Egy nagy hibája van a filmnek: egyszerűen nem lehet kedvelni a főszereplőt. Nem tudom, hogy szándékosan nem akarták-e szimpatikusabbá tenni, vagy így sikerült, de azért valami empátia nem ártana a néző részéről a főhős irányába, az pedig nálam teljesen elmaradt (és nem, nem vagyok szociopata :) ). Vannak benne jópofa poénok, de ez így elég kevés volt. Jóindulattal tudok rá adni 3 csillagot.


 
migoras   2018. 07. 12.

Ez mekkora film már! :) Sírva röhögtünk rajta. Nem hollywoodi vígjáték, a humora is nagyon más, mint amit itthon megszokhattunk, de akinek van rá fogékonysága, az egész biztos, hogy remekül fog szórakozni. Tegyetek vele egy próbát!

 
Férfiak az életközepi válság… közepén. több»
 
A mindennapi élet taposómalmában (vagy ha úgy tetszik: mókuskerekében) az ember évek, évtizedek alatt elszürkül, távol kerül ifjúkori álmaitól. Viszont a boldogság és a nagybetűs ÉLET visszaszerezhető, ha utánanyúlunk gyermeki énünknek és magasról teszünk az eseteges társadalmi elvárásokra. Mert ugyebár: „kell egy kis őrültség!” Oliver Parker erről az unalomig koptatott közhelyről készített filmet Férfiak fecskében címmel. Az alkotásból hiányzik mindenféle manír, izzadságszag és erőltetettség. Friss és izgalmas. Segít kimondani: a banális dolgok nagyon mélyen igazak. A Férfiak fecskében egy elkoptatott frázis magas, művészi szintre emelve. több»
 

A film a Men who swim című, svéd férfi szinkronúszókról szóló, 2010-es brit-svéd dokumentumfilmen alapul.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.