Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
63%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
6
Videók
 
flash88   2019. 07. 16.

legújabb vélemény

Egy nagy hibája van a filmnek: egyszerűen nem lehet kedvelni a főszereplőt. Nem tudom, hogy szándékosan nem akarták-e szimpatikusabbá tenni, vagy így sikerült, de azért valami empátia nem ártana a néző részéről a főhős irányába, az pedig nálam teljes... több»

 
indingo   2019. 03. 30.

Az előzetes és a sztori ismeretében azt hittem, szeretni fogom a filmet, de csalódnom kellett. Elég unalmas és nyögvenyelős az egész. A víz alatti felvételek teszik egy picit érdekessé. Azokat jól megoldották.


 
Timcsi   2019. 03. 30.

Ennyi rossz arcú embert egy filmben! Ezen még túl tudtam volna magam tenni, de a története nagyon lapos.

 
Mozéria   2019. 05. 03.

Le a kockahasúakkal!

Kellemes, kedves és könnyed kis vígjáték minimális komolykodással, igazi brit alkotás, magasról tesz a kockahasra és egyéb baromságokra, hús-vér fickók a szereplők, normál életekkel és problémákkal. Van benne egy icipici romantikus szál, de egyáltalán nem bántó mennyiségben, leginkább úgy tudnám összegezni, hogy a Shall We Dance és a Full Monty keveréke. Én jókat nevettem rajtuk, jók a karakterek és nem tolják fullba a bolondot, illetve túl az eseményeket. A vége pedig egészen mesteri, jó kis angol excentrikusság töményen.

 
dosty   2018. 07. 18.

Helyenként unalmas a sztori, de ettől függetlenül egyszer simán meg lehet nézni. Én legalábbis nem követeltem vissza a jegy árát, még akkor sem, ha a poénok nem egyszer eléggé laposak, vagy csak egyszerűen klisések, számtalanszor eljátszottak. Az ala... több»

 
migoras   2018. 07. 12.

Ez mekkora film már! :) Sírva röhögtünk rajta. Nem hollywoodi vígjáték, a humora is nagyon más, mint amit itthon megszokhattunk, de akinek van rá fogékonysága, az egész biztos, hogy remekül fog szórakozni. Tegyetek vele egy próbát!

A film összbevétele 24 708 dollár volt (imdb.com).

 

A film a Men who swim című, svéd férfi szinkronúszókról szóló, 2010-es brit-svéd dokumentumfilmen alapul.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Férfiak az életközepi válság… közepén. több»
 
A mindennapi élet taposómalmában (vagy ha úgy tetszik: mókuskerekében) az ember évek, évtizedek alatt elszürkül, távol kerül ifjúkori álmaitól. Viszont a boldogság és a nagybetűs ÉLET visszaszerezhető, ha utánanyúlunk gyermeki énünknek és magasról teszünk az eseteges társadalmi elvárásokra. Mert ugyebár: „kell egy kis őrültség!” Oliver Parker erről az unalomig koptatott közhelyről készített filmet Férfiak fecskében címmel. Az alkotásból hiányzik mindenféle manír, izzadságszag és erőltetettség. Friss és izgalmas. Segít kimondani: a banális dolgok nagyon mélyen igazak. A Férfiak fecskében egy elkoptatott frázis magas, művészi szintre emelve. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.