Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Csavard be, mint Beckham (2002)

Bend It Like Beckham
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
3
Videók

Galéria (16)

Videók (3)

 
mártilány   2015. 11. 26.

legújabb vélemény

0

Nem rossz film, amolyan aranyos tinidráma szerű valami. Vannak benne egész komoly szereplők meg szituációk, de persze a története kicsit egyszerű, ahogy az ilyen típusú filmeknek szokott. Az még tetszett a filmben, hogy jól bemutatja, milyenek is ma ... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

0

Egyszer simán nézhető, de nem nagy szám. Az edző engem is zavart, mert egyáltalán nem hiteles. Amikor leszbikusnak gondolták a lányokat, nekem vicces volt. Érdekes ez a dolog, ahogy az indiaiak laknak angliában, a két kultúra találkozása. Igaz, ebben a témában van jobb film is, az 'Anita és én' ami szerintem nagyon jó film!

 
tamas84   2015. 11. 23.

0

Elég egyszerű film, szerintem leginkább a kiskamasz korosztálynak való, ők tudják talán a legjobban élvezni, kicsit érettebb nézők számára már talán nem annyira közeliek ezek a problémák. Kicsit off topic megjegyzés, de Keira Knightley borzasztóan sovány a filmben. Az indiai focistalány sokkal egészségesebbnek tűnik.

A film összbevétele 76 583 333 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén, amikor a főszereplők meglátják David Beckham-et a repülőtéren, Andy Harmer alakította a világhírű focistát, aki azóta is rengeteg helyen szerepel, mint David Bechkam hasonmás.

(szaka123)
 

Az eredeti forgatókönyv szerint a film végére Jess és Jules összejöttek volna.

(kázsé)
 

Parminder Nagra aggódott, hogy a lábán lévő heg miatt nem kapja meg Jess szerepét. Végül a seb története bekerült a forgatókönyvbe.

(kázsé)
 

Az első nyugati film, amit Észak-Koreában is bemutattak.

(kázsé)
 

Keira Knightley és Parminder Nagra karakterei kb. egyidősek, de a valóságban 10 év van közöttük.

(kázsé)