Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
23
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Bizsu82   2019. 07. 08.

legújabb vélemény

Aranyos, szívélyes film. Akár az egész család számára kellemes kikapcsolódás lehet. Könnyed, laza és érzelmes, aranyosak a szereplők. Gyerekeknek pedig kíváló, színvonalas.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 10.

A "hogyan válik az elveszett, árva gyerek életének minden gondja egy csapásra megoldottá" és a "hogyan változtatja meg egy állat örökre egy ember életét" téma klasszikusa. Annak ellenére, hogy tudjuk, hogy Jason James Richter végig egy gumi bálnával játszadozik a filmben, mégsem lehet nem szeretni ezt a történetet. A szereplők egytől egyig szerethetőek és most nemcsak a barátságos bálnára gondolok, hanem Jesse-re, Randolph-ra, Rae-ra és a többiekre. Velük szemben pedig ott vannak a gonoszok (az üzletemberek, aki csak pénzt akarnak felmarkolni az állatokból), akikkel fel kell venni a harcot, egyetlen cél érdekében, hogy megmentsék Willy-t. Ha nem láttam ezerszer gyerekkoromban, akkor egyszer sem, de ennek ellenére még most is mindig a képernyő elé ragaszt, akármikor belefutok a tv-ben.


 
rbernadett   2015. 10. 17.

Gyerekfilm. Gyerekként szerettem is, nagyon. Most már nem tud annyira lekötni, viszont az mindenképp dicséretes, amit a világ tett ennek a bálnának a megmentésére. Az élet érdekesebb lett, mint a film.

 
szaka123   2016. 01. 25.

Az 1990-es években nagyon sokszor láttam, gyerekként. Felnőtt fejjel már nem akkora élmény, de aranyos kis film. Ezt érdemes megnézni, a többi rész felejtős! :)

 
kevelin   2019. 06. 03.

az allatos filmekkel alapvetoen bajban vagyok akkor is ha az egesz idilli es semmi rossz nem tortenik benne. nem valo ez az en lelkemnek na :D de a szabaditsatok ki willyt foleg gyerekkent nagyon kiverte nalam a biztositekot. imadtam egyebkent bar nem terhelnem magam azzal h ujra megnezem de csodalatos film arrol h vigyaznunk kell az allatokra akik magukra nem tudnak es ki vannak teve az emebri gonoszsagnak

Jason James Richter

A film összbevétele 153 698 625 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Bros stúdió 110. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

Jason James Richter a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A harmónika dallam, amit Jesse játszik Willy-nek Andrew Loyd Webber szerzeménye, az Operaház fantomja folytatásából, a Love never dies című musicalből való.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.