80% 87 szavazat
Szeretni bolondulásig

Szeretni bolondulásig

À la folie... pas du tout
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Angélique, a hóbortos diáklány számára a szerelem egyet jelent Loic nevével. A 35 éves orvos azonban nős és hamarosan apa is lesz. Sok akadály áll tehát a boldogság útjában, de mit számít az? Ha szeretünk valakit, reményben élünk: szenvedélyesen, őrülten, s akár szélsőséges tettek elkövetésétől sem riadunk vissza. Ennyi a történet, vagy legalábbis úgy tűnik. De egy egészen más szemszögből nézve ugyanaz a szerelem egészen másmilyennek látszik. És aztán a záró képsorok persze megcáfolni látszanak minden korábbi elképzelésünket.

Forgatókönyvíró: Laetitia Colombani, Caroline Thivel
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2002.11.21.
 
2023.11.18 dailyfilmsan

legújabb vélemény

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Érdekes volt. Több szemszögből mutatja be a történetet a film, és szépen lassan rájövünk, hogy az áldozat az elkövető, és a gonosz csábító mindvégig az áldozat. Ez a rögös ellentét a film ékköve. Jó volt, de nem az a tipikus felejthetetlen darab.

0
 
2015.08.21 Dracule

Szerintem egész jó film volt. Kissé esetlennek tűnt a történet egy két apróbb helyen. De ettől függetlenül szerintem nagyon rendben volt. Látványra semmi panasz nem lehet a zene szintén tuti. Így hát nekem pozitív élmény volt.

0
 
2015.06.14 pindurcat

Kevés azon francia filmek egyike, amelyiket a nézhető kategóriába tudom rakni. Tautou remekül alakít, kiváló operatőri munkával. Megtekert szálak, érdekfeszítő történet.

0
 
2015.06.27 Mócii

Nekem annyira nem jött be ez a film. Szerintem eléggé sablonos, sok újat nem tudott mutatni. A színészekre nincs panaszom, ők nagyon jól hozták a karakterüket. De ez sajnos kevés.

0

A film összbevétele 1 009 827 dollár volt (imdb.com).

#1