Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
lakilúk   2018. 07. 05.

Nagyon érdekes elgondolása van a filmnek, amit én csakis díjazni tudok, de sajnos az egész végkifejlet és a közbeni bonyodalom nem igazán tudott túllépni a B-kategóriás filmen, így amondó vagyok, hogy ezt a filmet egyszer simán meg lehet nézni, de valahogy felejthetővé is válik nagyon hamar.

 
jannniisscem   2018. 07. 04.

Tetszett, hogy amolyan kísérletező és próbál nem konvencionális lenni a film, de az egész nálam megbukott a gyenge alakításokon és a sablonos karaktereken. A képi világa ugyanakkor nagyon jól néz ki, szóval már csak emiatt is érdemes megnézni.


 
pj19   2018. 11. 01.

Én nem értek egyet az előttem szólókkal.Szerintem nagyon jó kis film.Érdekes történet és színészi alakítások,bár többet is ki lehetett volna hozni belőle,de egyszer simán nézhető darab!

Maika Monroe
Maika Monroe
Maika Monroe
Maika Monroe
Ed Skrein
Maika Monroe
Ed Skrein


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.