Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86

Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz (2003)

Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom
Filmadatlap
 
16
Szereplők
9
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
lauralaura   2019. 01. 31.

legújabb vélemény

Egyik legbölcsebb film, amit láttam. Nem szabad túlkomplikálni, csak egyszerűen megérteni a tanításokat. És persze az egyik legszebb film is a világon!!

 
Deku   2017. 07. 24.

Különösen tetszett ez a kissé elvont és furcsa hangulata a történetnek. Remek alkotás .Nagyon tetszett és bármikor újra tudnám nézni ebben biztos vagyok. Épp eléggé látványos és izgalommal teli. Nekem bejött.


 
hsanya182   2017. 10. 30.

Aranyos spirituális film, elég egyszerűcske ugyan, de tanulságos. Kicsit unalamas, vontatott lehet, pörgős cselekményt kedvelőknek, inkább a egyszerűcske képi világon van a hangsúly, a természet és az ember közötti összhang. Természet, párkacsolat, elme, szenvedés ...

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Roppant érdekes film, főleg mert ki gondolná hogy párbeszédek nélkül is lehet ennyire sokat mondó egy film.Természetesen ez a láthatóan nem való mindenkinek, biztosan vannak páran akik nem tudják befogadni. Telis tele van rejtett metaforákkal. Különösen megragadó ahogyan az évszakokhoz hasonlítja az ember életének változásait.

 
batukán   2015. 12. 30.

Ez a film varázslatos hatással volt rám. Olyan atmoszférát teremt, ami a egy városi embernek esetleg csak a képzeletében létezik. Nincs mese, ez egy koreai csoda.

 
penzesisti   2017. 08. 18.

A természet, az ősiség, az ösztönök és érzelmek tiszta megnyilvánulásának filmje ez. A természetes körforgás, őszinte megnyilvánulások hiteles bemutatása.

 
Robi92   2015. 11. 20.

Művészi film.Gyönyörű,nyugalmas helyen játszódik a történet.Lassú és kevés párbeszédes film,de a látvány nagyon szép és pont ettől jó ez a film.Szavak helyett is van mondanivalója a filmnek.

A film összbevétele 2 380 788 dollár volt (imdb.com).

 

A rottent. kritikaösszegzése alapján a film 95%-os.

(citizenfour99)
 

A film varázslatos helyei : Jusanji Pond, Cheongsong County, North Gyeongsang Province, South Korea .

(citizenfour99)
 

Amerikában a filmre 2,380,788 dollár értékben váltottak jegyet az emberek.

(citizenfour99)
 

A rendező, Kim Ki-duk alakítja a film végén a felnőtt szerzetest.

(citizenfour99)
 

Amit meditáció gyanánt belevésnek a filmben a padlóba az az ún.: szív-szútra , az egyik legfontosabb szútrája a Buddhizmus Mahayana ágának.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.