Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz (2003)

Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom
Filmadatlap
 
16
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2019. 05. 22.

legújabb vélemény

Ez volt az első film Kim Ki-duk- tól amit láttam. Számomra a film témája, illetve a filozófiája nagyon közeli. Remekül érzékelteti az emberi élet ciklusait, de Buddhista szempontból is remekel a Dhamma ábrázolásában, a mindennapi életben. Bemutatja nem tudás következményét, illetve annak kapcsolatát a Függő keletkezéssel.

 
Deku   2017. 07. 24.

Különösen tetszett ez a kissé elvont és furcsa hangulata a történetnek. Remek alkotás .Nagyon tetszett és bármikor újra tudnám nézni ebben biztos vagyok. Épp eléggé látványos és izgalommal teli. Nekem bejött.


 
hsanya182   2017. 10. 30.

Aranyos spirituális film, elég egyszerűcske ugyan, de tanulságos. Kicsit unalamas, vontatott lehet, pörgős cselekményt kedvelőknek, inkább a egyszerűcske képi világon van a hangsúly, a természet és az ember közötti összhang. Természet, párkacsolat, elme, szenvedés ...

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

Roppant érdekes film, főleg mert ki gondolná hogy párbeszédek nélkül is lehet ennyire sokat mondó egy film.Természetesen ez a láthatóan nem való mindenkinek, biztosan vannak páran akik nem tudják befogadni. Telis tele van rejtett metaforákkal. Különösen megragadó ahogyan az évszakokhoz hasonlítja az ember életének változásait.

 
lauralaura   2019. 01. 31.

Egyik legbölcsebb film, amit láttam. Nem szabad túlkomplikálni, csak egyszerűen megérteni a tanításokat. És persze az egyik legszebb film is a világon!!

A film összbevétele 2 380 788 dollár volt (imdb.com).

 

A rottent. kritikaösszegzése alapján a film 95%-os.

(citizenfour99)
 

A film varázslatos helyei : Jusanji Pond, Cheongsong County, North Gyeongsang Province, South Korea .

(citizenfour99)
 

Amerikában a filmre 2,380,788 dollár értékben váltottak jegyet az emberek.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.