Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Tini nindzsa teknőcök II. - A trutymó titka (1991)

Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze
Filmadatlap
 
18
Szereplők
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Érdekességek: Tini nindzsa teknőcök II. - A trutymó titka (1991)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 78 656 813 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg volt egy utalás a filmben, hogy az idegenek teremtették a trutymót, de ezt a részt végül kivágták.

(Thibo84)
 

Kevin Eastman és Peter Laird úgy tervezték, hogy Zúzó nem tér vissza a második filmben. Laird egy olyan helyszínt is tervezett, ahol egy szemetesember megtalálja Zúzó sisakját. A gyártók azonban azt akarták, hogy a film közelebb kerüljön a rajzfilmhez, ezért úgy döntöttek, Zúzó visszatér a filmben.

(Thibo84)
 

A stúdió eredetileg azt akarta, hogy megjelenjen Bebop és Rocksteady a Tini nindzsa teknőcök (1987) rajzfilmből. Kevin Eastman és Peter Laird azonban nem támogatták az ötletet, így jött létre Tokka és Rahzar.

(Thibo84)
 

A filmet Jim Henson emlékének szentelték.

(Thibo84)
 

A szülők az első Tini nindzsa teknőcöket (1990) sötétnek és erőszakosnak tartották, ezért a készítők úgy döntöttek, nem engedik, hogy a teknősök a fegyverüket teljes egészében használják.

(Thibo84)
 

Az első film felülmúlta az összes várakozást, és a Golden Harvest (hongkongi filmstúdió) nem vesztegette az időt, azonnal zöld utat adott a folytatásnak, mert azt hitték, hogy a franchise gyorsan kiég. Ezt a filmet a lehető legrövidebb időn belül akarták kihozni, ezért kevesebb mint egy évvel az első film megjelenése után jött ki.

(Thibo84)
 

Judith Hoagot személyes panasza – különösen a heti hatnapos munkarend és a filmben elkövetett erőszak mennyisége – miatt nem kérték fel, hogy újra eljátssza April szerepét.

(Thibo84)