Gengsztervilág

MobLand

2025.07.12 Kittikee

Guy Ritchie most se hazudtolta meg önmagát. Iszonyat jól áll neki ez a fajta stílusirányzat. Mindig izgalmas, fordulatos, szaftos, nagypofájú, akciódús történetek. Az angol színészek krémje mindig fellelhető, sok visszatérő is, és pont ezért is imádni való. Első évad (10 rész) pipa. Várom a 2. évadot.

2025.06.13 King Leonidas

Ebben a sorozatban aztán tényleg minden gengszterfilmes klisét felvonultatnak. Mintha az írók egy checklist alapján dolgoztak volna. Tényleg ennyire nem lehet már újat mutatni ebben a zsánerben? Brosnan és Mirren legalább hozták a kötelezőt...

2025.06.25 rkallai318

Ezerszer látott alapsztori jó színészekkel. Felejthető. (Könyörgök, mikor unják már meg ezt, hogy ennyi a dráma, hogy az asszony sír a "luxus" életben, miért nincs a "gengszter" ura sose otthon, és elhanyagolja a családot?)

2025.04.17 SunnyM

A családi dráma + gengsztersztori kombináció nálam mindg jó húzásnak tűnik, persze lehet, hogy én vagyok túlságosan elvakult Hardy rajongó. :) Az eddigiek alapján rendben lesz ez, mondjuk a párbeszédek azért lehetnének erősebbek, de annyi baj legyen, Guy Ritchie-t nem a mély karakterdrámák miatt bírjuk.

2025.05.07 Jeve

A sztori maga nem rossz, de nekem túl kiszámíthatónak tűnik. Az atmoszféra működik, de olyan érzésem volt, mintha már ezerszer láttam volna ugyanezt – csak más arcokkal. Oké, ezek az arcok elég jók, de akkor sem érzem kimagaslónak.

2025.06.10 alien007

Bevallom, azt hittem, ez csak egy újabb krimi sztárokkal, de aztán rohadt mélyre vezetett. A hallgatás és a testbeszéd többet mond minden párbeszédnél. Nem tökéletes, egy epizódon belül is beszürkül időnként, de ott az a kemény vibe. Simán odatettem a kanapéra magam.

2025.04.14 lnorbert33

Városi alvilági energia megvan, de néha egy tévésebességű show-nak érzem. Ettől függetlenül odab… az egész.

2025.05.16 batteryfree

A karakterek viszik a hátukon, de néha az írás tényleg megszédül. De Tom Hardy, Mirren és Brosnan… nő ők egy másik liga, miattuk a hibák ellenére is érdemes elkezdeni.

2025.06.09 gandalf01

Harry precíz, hideg és mégis karizmatikus – Tom Hardy megint hozza a formáját, már csak miatta is érdemes elkezdeni.

2025.06.26 Jobblibsi

Hatalmas dumák, Guy Ritchie. Kell ennél több?

2025.06.23 BlackSpears

Átlagos

Tetszik az angliai stílusú modern maffia világ, de picit sablonos és elcsépelt, hogy mindent kiiktatással oldanak meg. A színészi játék vegyes még, de a végére jobb lehet. Picit magasabb elvárásaim voltak ezzel a sorozattal szemben a nevesebb színészek miatt, de szórakoztató stílusokat hoznak a filmben lévő karakterek sajátos jellemvonásaival.