Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
93%
Filmadatlap
 
48
Szereplők
17
Vélemények
119
Képek
1
Videók

Érdekességek: A család (2016)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

A filmsorozatot a kanadai Brit Columbiában forgatták, melyet a Csendes-óceán kapujának is neveznek, mivel ez a legnyugatibb tartománya az országnak.

(erare)
 

Hampton Fluker és Michael Esper is játszik az NBC készülő sorozatában, a Shades of Blue-ban.

(erare)
 

Adam előkerülését követően egy a fogságban látott vörös sárkány emblémáról beszél - Joan Allen első filmje, Az embervadász (1986) A Vörös Sárkány című regény alapján készült.

(erare)
 

Hank Ashernek hívják azt a férfit, akit Adam elrablásával gyanúsítottak meg. Létezik a valós életben is egy Hank Asher nevű ember, aki viszont egy olyan adatbázis létrehozásával büszkélkedhet, melyet az eltűnt gyerekek felkutatására használnak jelenleg.

(erare)
 

A két főszereplő, Joan Allen és Liam James is játszott a Gyilkosság (2011) című tévésorozatban - James mind a négy évadban, míg Joan csak az utolsóban.

(erare)
 

Jelen szerepéhez hasonló karaktert formált meg Joan Allen A szoba című filmdrámában, melyben egy olyan anyát alakított, akinek elrabolták és hét évig fogva tartották a lányát. A lánynak végül sikerült megszöknie és hazatért családjához.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.