Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88

Az elátkozott: Robert Durst halálos élete (2015)

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
3
Képek
2
Videók
Robert Durst
Robert Durst
 
edessszilvia   2017. 11. 09.

legújabb vélemény

Valóban hiteles, érdekes dokumentum dráma, fordulatos, és nagyon különleges Robert Durst karaktere, ezért igazán megfogott. Ajánlom a műfaj kedvelőinek.

 
rea022   2015. 04. 06.

Az alapfelállás már önmagában is egy combos felütés lenne egy borongós, átívelős krimihez, egy rendkívül különleges karakterrel annak központjában, azonban az teszi az év eddigi legizgalmasabb újoncává, hogy dokumentumsorozatról beszélhetünk, azaz megtörtént esetet dolgoz fel archív felvételek, visszatekintő interjúk és ezekhez hozzáforgatott jelenetek okosan kevert elegyével, 6 epizódban. A The Jinx legnagyobb erőssége műfajában és annak szokatlan tálalásában rejlik. Egészen különleges stílusban, regényszerűen adagolják a készítők az információkat, epizódonként több kisebb-nagyobb meglepetést is tartogatva azok számára, akik kicsit sem naprakészek az üggyel kapcsolatban, így egyszerre élvezhetjük ki az aprólékos oknyomozás minden egyes percét a szkriptelt sorozatokra jellemző meglepő fordulatokkal. Az extra csavart pedig annak köszönhetjük, hogy a bűntényekkel kisebb vagy nagyobb mértékben kapcsolatba hozott Robert Durst maga is vállalta a beszélgetést, így a vele készült interjú adja a legkülönlegesebb fűszert a sorozathoz.

 
Ez a sorozat sem azoknak lett kitalálva, akik a Project X-et tartják a valaha volt legfaszább filmnek. Mindenki másnak viszont erősen ajánlom a Jinx-et, mert ilyen őrült sztorit még biztosan nem láttál! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.