62% 66 szavazat
Levél a királynak

Levél a királynak

The Letter for the King
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
34
Szereplők (34)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Az ifjú lovagjelöltnek (Amir Wilson) fontos küldetése van, át kell adnia egy rejtelmes levelet az uralkodónak. Egyedül ő tudja elejét venni a világra leselkedő katasztrófának, ezért rendíthetetlen bátorsággal vág neki a nagy kalandnak. A családi fantasy sorozat március 20-ától látható a Netflix… Több


Ország: Hollandia
Premier: 2020.03.20. | Netflix (2020.03.21.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2020) - 6 epizód

Hol nézheted

KULCSSZAVAK

 
2023.05.07 summerfallmediagroup

legújabb vélemény

Amikor a lovagok nem tudják mi az a posta

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Bármilyen fura is ez a történet, nem annyira elragadó. Pedig lehetne! A történet alapvetően egy levélhordó fiú kalandjait követi, aki nem igazán akarja azt a francos levelet elvinni oda ahová kell, mert közben egymillió gond ül a nyakára. Ez a tipikus családi-fantasy sorozat igazából nem bír különösebb jelentőséggel. A történet sablonos, (láttuk már a gyűrűk urában is) pedig lehetett volna vinni bele valami kis pluszt. Nézhető, de nem javasolt többszöri fogyasztásra.

0
 
2020.12.09 Robinson76

Ez a levél nehezen talál címzettre

A középkori fantáziavilágban főhősünknek és csapatának kell A pontból B pontba jutnia, hiszen a sötétség közeleg, és valamit tenni kell. Csak mellékesen szeretném megjegyezni, hogy ha a világ sorsa ilyen kaliberű serdülők kezében van, akkor már ettől hiteltelenné válik számomra az egész. Nincs megfelelő (fantázia)világ mögötte, a cselekmény kiszámítható, korábban sokak által használt motívumokat alkalmaz, továbbá hiányzik a fantasyk savát-borsát adó folklór és látványvilág is. Van benne egyfajta bájosság, de ez édeskevés a manapság tapasztalható fantasy-dömpingben.

2
 
2021.10.05 jfruzsi97

Szeretem a lovagkori filmeket/sorozatokat, főleg, ha még megvan bolondítva egy kis fantasyvel. Gyorsan ledaráltam, végig le tudott kötni. Érdekes és izgalmas is volt.

1