64% 30 szavazat
A hasadék

A hasadék

The Rift
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Felrobban egy tengeralattjáró az óceán egyik legmélyebb hasadékánál, és senki sem tudja, hogy mi történt. Hogy kiderítsék a baleset okát, egy speciális kutatócsoportot küldenek le. A kutatóknak sejtelmük sincs arról, hogy a hasadékban egy amerikai katonai bázis található. Az ottani tudósok… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Spanyolország
Premier: 1990.03.09.
 
2021.03.24 BoBamburg

legújabb vélemény

Kilencvenes évek, mélytengeri sci-fi horror, csupa pozitívum, gondolná az ember. De sajnos ezen pozitívumok ellenére is egy lapos, unalmas film lett a végeredmény. Kár érte, mert volt benne potenciál.

0
 
2019.06.02 Yosihiro

A hasadék

A víz alatti horror közül talán nem is láttam más filmet de igazából ez az alkotás nem nyerte el a tetszésem egy közepes film. A történet is önnmagában hullámzik. Nincs meg az a feszültség amit elvárna az ember. A szereplök is csak a gyenge teljesítményt nyujtják semmi extra. A "szörnyek" megjelenítése az ami talán a filmet feljebb emelné de néhol az is nagyon komikusra sikeredik. A film néhol túlzásokba esik mikor a búvár jó mélyen kimegy hogy mintát vegyen pl ez elképzelhetetlen olyan mélységben. A trükkök néhol igen gyengék nagyon látni szabad szemmel. A szövegeket a forgatókönyvet sablonosnak érzem. Kevés humorral és több félreérthetlen jelenttel. A szörnyek fizikai megvalósítása viszont elég jól sikerült ami egy ilyen esetben fontos tényezö lehet a film szempontjából. Összeségében a renedezés vágás képi hatás közepes a szereplök játéka ennél gyengébb a hang és effektek valamint zene is gyenge de a "szörnyek" ábrázolás egy jó kategórát megkaphat. Így kialakul a három csillag amit érdemel ez a film. Üdv Yosi

0
 
2015.03.05 tomtom

Mindenkinek ajánlom, aki ki van békülve a b kategóriás mélységekben játszódó horrorokkal. Egy egészen jól összehozott produkció, ráadásul Jack Scaliának is jól áll ez a szerep, a többiekkel együtt jó csapatot alkotnak. A Leviathan-hoz hasonló.

0
 
2016.06.15 BloodyMary

Végre egy régebbi horror, amire igazáán szívesen emlékszem. Az egyik legjobb tenger alatt játszódó horror, amit láttam.Ereje a jól megkreált rémségekben van, különösen a mutáns bébi lopta magát a szívembe. Szerzett nekem néhány kellemes, borzongató pillanatot.

0