46% 40 szavazat
The VelociPastor

The VelociPastor

The VelociPastor
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
24
Szereplők (24)
2
Képek (2)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Miután elveszíti szüleit, egy pap Kínába utazik, hogy megtanulja, miképp változhat dinoszaurusszá. Eleinte megrémíti új képessége, de egy prostituált meggyőzi, hogy használja erejét a bűn legyőzésére. A nindzsák pedig csak ezután… Több


Rendező: Brendan Steere
Forgatókönyvíró: Brendan Steere
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kína
Premier: 2018.08.31.
 
2024.02.13 kabel

legújabb vélemény

Ima T-rexért

A VelociPastor pontosan tudja, hogy milyen film akar lenni. Egy bugyuta, rossz viccekkel teli, kis költségvetésű Horrorra akadva szintű dolog ez, amire ivós játékokat kell kitalálni. Minden színészi játék, set és dialógus bűnrossz, de érezni, hogy ez tudatos, és a film sem egy nagyobb koncepció miatt jött létre. Kb. olyan, mint pornófilmet nézni pornó nélkül. Ugyanakkor a sztori elég vad és szórakoztató, hogy elvigye a hátán a filmet. Valszleg, érdemes valamilyen bódító szer hatása alatt megtekinteni.

1
 
2022.03.29 Caravaggio1978

Ilyet még nem láttál...

Olyan, mintha összejönnél a szomszédokkal, haverokkal, és forgatnátok egy filmet... Na jó, azért annyira nem gáz... vagy igen? Annyira gagyi, hogy behaltam a nevetéstől... elég aktív víziói lehettek a rendezőnek, de magát a forgatást is megnéztem volna, én úgy gondolom, életre szóló élményt adhatott a szereplőknek.

1