Tiltott szépség

Tiltott szépség

The Wasp Woman

Érdekességek
Cikkek
A Tiltott szépség (1995) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján gagyi, vérunalmas és kínos horrorfilm. A film a MAFAB.hu közösségétől 2 értékelés alapján 30%-os tetszésindexet kapott, ami megosztó eredménynek számít. Jim Wynorski rendezése a horror, a sci-fi és a thriller határán mozog, miközben a B-kategóriás, test- és szörnyhorror jellegét is hangsúlyozza. A nézők leginkább a kínos megvalósítást, az unalmas tempót, valamint az alakításokat és az alapötletet marasztalják el. A Daniel J. Travanti, Gerrit Graham és Jennifer Rubin főszereplésével készült film történetében az egykori modell, Janice Starlin egy fiatalító, darázshormonon alapuló szérum kísérleti alanya lesz, amely eleinte visszaadja fiatalságát, később azonban mellékhatásokkal jár.

Hirdetés

A Tiltott szépség című horror történetének középpontjában az egykori modell, Janice Starlin áll, aki sikeres kozmetikai céget mondhat magáénak. Ismerősei és vetélytársai azt javasolják a nőnek, hogy vonuljon vissza a modell-szakmától, s keressen maga helyett… Több

Premier: 1995
Jennifer Rubin

2018.10.13 nikla113

Akkor most mutatom, melyik filmet ne nézzétek meg. -> Íme, ezt a filmet ne nézzétek meg. Elképesztően gagyi és vérunalmas film, én íreztem magam kínosan. Az írónak igencsak elgurulhatott a gyógyszere.

2015.11.08 gennaddifix

Extra kínos film, én nem is tudom, miért kínoztam magam vele. Vért izzadtam mire a végére értem. Szerintem ez a film úgy rossz, ahogy van. Az alakításoktól kezdve eleve az alapötletig.