Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
3
Szereplők
3
Vélemények
36
Képek
2
Videók
 
tjunior   2018. 12. 15.

A megvalósítás elképesztő de tényleg. Fantasztikus, amit a régi felvételeket műveltek. Ami miatt nálam nem 5 csillag az az, hogy eltekintünk a körítésről a They Shall Not Grow Old egy átlagos dokumentumfilm. Remélem sikeres lesz és többen nekiállnak a hasonló munkának. Nagyon megnézték egy ilyen stílusú magyar filmet.

 
Ricardo Garcia   2019. 12. 04.

Ez az a dokumentumfilm, amit nem csak a téma rajongói, hanem "laikusok" is kedvelhetnek. Szerintem nagyon összeszedett az egész koncepció, és érezhetően nagyon gazdag alapanyagból dolgozik. Mindenképp érdemes megnézni!


 
SuperBoi   2019. 11. 28.

Amikor megláttam, hogy Peter Jackson rendezi, arra gondoltam, biztosan egy kissé hatásvadász lesz, hiszen dokumentumfilm, és itt bizony sokkal kevesebb eszköztárra támaszkodhat egy rendező. De azt kell, hogy mondjam, hogy ez az egyik legjobb dokumentumfilm, amit ebben a témában valaha láttam. Nagyon izgalmas a narráció, és szinte igyekszik minden témát teljesen kibontani, amit csak felvet.

 
Jackson nem szépíti, s nem is kommentálja a látottakat: csak a katonák és a hátborzongató képek beszélnek. több»
 
Megtekintve Jackson dokumentumfilmjét, könnybe lábad a szem. több»
 
Akik már nem öregszenek meg több»

A film összbevétele 17 956 913 dollár volt (imdb.com).

 

Peter Jackson nem fogadott el pénzt a film megrendezéséért.

(hp)
 

A film javarészt olyan felvételekből áll, melyeket soha korábban nem láthatott még a nagyközönség, és melyeket eddig a londoni Háborús Múzeum széfjeiben őriztek.

(hp)
 

Peter Jackson egy interjúban elmondta, hogy ez a legszemélyesebb filmje. Nem pusztán azért, mert mindig is érdekelte őt az 1. világháború, hanem nagyapja miatt is, aki a születése előtt halt bele háborús sebesüléseibe.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.