Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Vélemények: Tizenhárom (2003)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
HercegPeter   2017. 05. 02.

Férfi szemmel igencsak nehéz véleményt alkotni erről a filmről. Viszont nekem is voltak olyan osztálytársaim/ismerőseim, akik hasonló utat jártak be, így nem volt teljesen idegen a téma. Magáról a filmről annyit tudnék elmondani, hogy az első felében igencsak idegesítőek a kameramozgások, azonban a végére a színekkel való játék nagyon kifejezővé válik. A főszereplő csaj lehet hogy jól hozza a figurát, de nekem feltűnően idősebbnek látszik, mint 13 és ezért kicsit nehéz volt elhinni az egész sztorit.

 
lollipopp   2016. 12. 30.

Sok helyütt valóságosnak, sok helyütt pedig nagyon is túlzónak érzem a történetet, illetve a karakterek viselkedését, reakcióját a történésekre. A film próbál rámutatni a tizenhárom évesek lelkivilágára, de szerintem ez nem mindig sikerül, és ez nem egyszer hatásvadásszá válik. Ez abból is adódik, hogy a színészek nem egyszer túl játsszák a szerepüket ettől pedig nekem egy picit mesterkélt és didaktikus a film.


 
panhnedy   2015. 06. 05.

Van ebben a filmben valami, ami egy picit félelmetes. Nekem ijesztő a serdülőkornak ez a fajta ábrázolása. Értem, hogy a szexuális érettség alakulását próbálták kidomborítani, csak nem vagyok benne biztos, hogy ez így teljesen valós lenne-e. Viszont az a rétege filmnek, ami a emberek közötti kapcsolatokat dolgozza fel, nagyon is szépre és meghatóra sikeredett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.