49% 45 szavazat
Toszkána

Toszkána

Toscana
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Christopher
Cristiana Dell'Anna
Christopher
Ari Alexander
Anders Matthesen

FILMINFÓ

Egy dán séf érkezik Toszkánába, hogy eladja apja vállalkozását. Viszont utazása alatt megismerkedik egy nővel, aki gyökeresen megváltoztatja életszemléletét és a szerelemről alkotott… Több


Rendező: Mehdi Avaz
Forgatókönyvíró: Mehdi Avaz, Nikolaj Scherfig
Ország: Svédország
Premier: 2022.05.18. | Netflix (2022.05.18.)
 
2024.01.25 Majorkas

legújabb vélemény

Minden jóindulattal

Rendkívül középszerű és unalmas, a romantikus szál nyomokban van jelen. A helyszín 10/10, de csak az tetszett benne, semmi más.

0
 
2022.05.21 Fikatours_blogger

Mindent a szemnek, semmit a drámának

Élvezettel néztem a toszkán tájat, és nagyokat nyelve figyeltem a finom falatokat. Még egy kicsit kellett volna csiszolni a forgatókönyvön, hogy komplettebb legyen a történet. Talán az Antony Hopkins-arcú főszereplő helyett lehetett volna egy tehetségesebb színészt választani.

0
 
2022.05.30 Lóri Ádámcsik

Unalmas

Reménykedtem benne, hogy a többszörösen lerágott csont sztorit sikerül valamilyen módon feldobni, de sajnos nem ugrották meg a lécet!

0
 
2022.05.19 migoras

Az életed váratlan megváltoztatásának és a toszkánai szerelembe esésnek a története minden bizonnyal vonzó ajánlat, különösen, ha te is erről fantáziálsz. A film jó volt, bár én egy könnyed romantikus vígjátékra számítottam. A film után eléggé lehangoltnak éreztem magam, még akkor is, ha a vége jó volt.

0
 
Dán Toskana

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sajnálom, de ez egy élettelen, lehangoló, a dán filmek közül is csak egy szárított hal. Stúdió szaga van. Rosamunde Pilcher történet. Középszerű.

0