Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%

Trezor (2018)

Trezor
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
89
Képek
1
Videók
 
qwer   2020. 12. 17.

legújabb vélemény

1

Köbli Norbert mindig tud újabb meglepetést okozni. A Trezor nem egy zseniális film, de mégis működik, annak ellenére is, hogy több, történelmileg nem helytálló "baki" is van benne. Egyszerű, mérsékelten feszült hangulatú történet a tisztességes telje... több»

 
HercegPeter   2019. 03. 17.

0

Szokatlanul rövid, mégis meglehetősen tartalmas film. A színészcsapat számomra tetszetős volt. Kissé meglepetés, hogy Scherer Péter most nem egy tőle megszokott, vidámabb szerepben bukkan fel. Bár ahogyan a feletteseivel jópofizik, az egy kicsit komi... több»


 
Berto49   2018. 11. 05.

0

Nagyon erőltetett ötlet, hogy a 20 évre elítélt Beck a marxizmus-leninizmus klasszikusainak tanulmányozásával tölti börtönéveit. Az meg különösen bornírt elképzelés, hogy egy párbeszéd során közli: „Én sírtam Sztálin halálakor”. Láttam ugyan filmfelv... több»

 
Berto49   2018. 11. 05.

0

Menetrend szerint megérkezett a túlságosan is favorizált Köbli Norbert forgatókönyve alapján készített legújabb TV-film, amely a szokásosnál valamivel jobb, de akármennyire erőlködik is a közepesnél jobbat nálam nem tudott elérni. Állítólag megtörtén... több»

 
MP170506   2019. 11. 25.

0

Jó kis film. Nincs tele akcióval, de mégis le tudja kötni a néző figyelmét. Furcsa, hogy a félig ártatlanul elítélt rab mennyire ragaszkodik egy ideológiához, az a szál kicsit furcsán hatott. De végül is nagyon tetszett a film, fordulatos, érdekes történet, kiváló színészekkel.

 
elekm90   2020. 11. 11.

0

Hasonlóan éreztem magam, mint "A berni követ" esetében (szintén Köbli Norbert írta a forgatókönyvet): az alapfelállás jó, de 75 perces hossza ellenére is tud unalmas lenni.

 
szanko   2018. 11. 15.

0

Alapvetően nem rossz film. Maga a történet sem rossz. Leköti a nézőt, nem egy akciófilm, de vannak benne fordulatok, nem volt unalmas. A történelmi kor adott, az eszméhez való ragaszkodás, az amit és ahogyan bemutat a rendszerből szerintem teljesen jó. A szereplők jól hozzák a karaktereket.

Galéria (89)

Videók (1)

 

Egy bántóan anakronisztikus mozzanat a filmből: az „aranykezű” lakatos megjavított egy tranzisztoros rádiót 1956-ban. Tekintve, hogy egy évvel korábban Japánban dobták piacra, eleve kis valószínűséggel rendelkezhetett ilyen készülékkel egy börtönőr. (Syracuse levele alapján kiegészítve: 1956-ban már kapható volt a filmen látható rádió.)

(Berto49)
 
Akinek még mindig az a véleménye, hogy a magyar filmek rosszak, magabiztosan csak annyit mondanék, hogy nézzem meg egy olyat, amit Köbli Norbert neve fémjelez. több»