Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
1
Képek
Videók
Trezor
 
MP170506   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

Jó kis film. Nincs tele akcióval, de mégis le tudja kötni a néző figyelmét. Furcsa, hogy a félig ártatlanul elítélt rab, mennyire ragaszkodik egy ideológiához, az a szál kicsit furcsán hatott. De végül is nagyon tetszett a film, fordulatos, érdekes történet, kiváló színészekkel.

 
HercegPeter   2019. 03. 17.

Szokatlanul rövid, mégis meglehetősen tartalmas film. A színészcsapat számomra tetszetős volt. Kissé meglepetés, hogy Scherer Péter most nem egy tőle megszokott, vidámabb szerepben bukkan fel. Bár ahogyan a feletteseivel jópofizik, az egy kicsit komi... több»


 
Berto49   2018. 11. 05.

Nagyon erőltetett ötlet, hogy a 20 évre elítélt Beck a marxizmus-leninizmus klasszikusainak tanulmányozásával tölti börtönéveit. Az meg különösen bornírt elképzelés, hogy egy párbeszéd során közli: „Én sírtam Sztálin halálakor”. Láttam ugyan filmfelv... több»

 
Berto49   2018. 11. 05.

Menetrend szerint megérkezett a túlságosan is favorizált Köbli Norbert forgatókönyve alapján készített legújabb TV-film, amely a szokásosnál valamivel jobb, de akármennyire erőlködik is a közepesnél jobbat nálam nem tudott elérni. Állítólag megtörtén... több»

 
szanko   2018. 11. 15.

Alapvetően nem rossz film. Maga a történet sem rossz. Leköti a nézőt, nem egy akciófilm, de vannak benne fordulatok, nem volt unalmas. A történelmi kor adott, az eszméhez való ragaszkodás, az amit és ahogyan bemutat a rendszerből szerintem teljesen jó. A szereplők jól hozzák a karaktereket.

 
kota   2019. 10. 03.

meglepő ,de jó lett--erős közepes...4kateg. sok lenne neki....fillingje nem rossz - ajánlom !!!

 

Egy bántóan anakronisztikus mozzanat a filmből: az „aranykezű” lakatos megjavított egy tranzisztoros rádiót 1956-ban. Tekintve, hogy egy évvel korábban Japánban dobták ki a piacra, eleve kis valószínűséggel rendelkezhetett ilyen készülékkel egy börtönőr. (Syracuse levele alapján kiegészítve: 1956-ban már kapható volt a filmen látható rádió.)

(Berto49)
 
Akinek még mindig az a véleménye, hogy a magyar filmek rosszak, magabiztosan csak annyit mondanék, hogy nézzem meg egy olyat, amit Köbli Norbert neve fémjelez. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.