A tizenhetes csapdája egy történet egy fiatal srácról, aki kollégiumba költözik, hogy felfedezze mi mindent tanulhat az életről és a szerelemről.
(dulkap)
A tizenhetes csapdája (2002) a főiskolai életbe csöppenés bizonytalanságát és az első önálló lépések izgalmát ragadja meg, a MAFAB nézői visszajelzései szerint. Jeffrey Porter filmje a dráma és a vígjáték határán mozog, miközben a felnövéstörténet, a romantikus vígjáték és a tinidráma elemeit is ötvözi. A film a MAFAB.hu közösségétől 2 értékelés alapján 70%-os tetszésindexet kapott, ami kedvező eredménynek számít. Elijah Wood, Mandy Moore és Elizabeth Perkins főszereplésével egy fiatal fiú kollégiumba költözik, hogy az életről és a szerelemről tanulva megtalálja a helyét, miközben lakáskeresés, különc szomszédok és szerelmi bonyodalmak kísérik az útját. A nézők szerint a film könnyed, visszafogott és barátságos hangulatú, egyszerű, inkább epizodikus történetében pedig az ismeretlenbe lépés izgalma és bizonytalansága is végig jelen van.
Hirdetés
IMDB értékelés:
5.9/10
Rendező: Jeffrey Porter
Író: Charles Kephart
Író: Charles Kephart
Zene: Andrew Gross
Szereplők: Elijah Wood, Mandy Moore, Elizabeth Perkins, Franka Potente, Andrew Jackson, Aloma Wright, Debbie Harry
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2003.10.08.

A képen: Franka Potente
A kép forrása: Millennium Films Inc.
A kép forrása: Millennium Films Inc.
Mandy Moore
Elijah Wood
Elijah Wood
Franka Potente
A filmet teljes egészében Kanadában forgatták.